Saturday, May 14, 2011

Tarik nafas dan hembus, relakskan dirimu..

Siapa-siapa yang rasa otak dah serabut serabai dengan macam-macam kerja yang takkan habis tu, apa kata korang tarik nafas dalam-dalam dan duduk diam-diam, lepastu dengan gaya cool anda menekan button play di dalam video ni.




Siyes best siot dia main....ni rasa macam nak duduk depan dia dan ucapkan.......................

 'Hi, nice to meet you,single lagi ke?..
hahaha..


gurau-gurau aja sih, karang ramai pulak yang frust kalau jaja minat dia...heee
*bukan main lagi kau ni perasan ye jaja, sekeh karanggggg




Ampun mak abah, tak nak buat dah. (janji untuk hari ni je, esok buat lagi, kih3)
Tapi mamat ni tetap tak leh lawan budak kecik comel ni tau!! Nak tau siapa?? Ni lah budak tu!!






sekarang budak SUNGHA JUNG ni dah besauu!! Tak caye? tengok ni ghope(rupa) dia time dah tuaaa, eleh, tua la sangat, weeeee...


tua=remaja...erkkkk


Fuyohhh, cool la kau! Nak sign... =)



Nak main jugak camni, tapi siapa volunteer nak ajar? cepat..cepat.... takde orang nak ajar eh?
takpe-takpe, majuk ah camni..wuwuwu
(start enjin kete dan terus drive ke pantai.....pantai kat sini kan comel-comel)


p/s : yup! itu header baru lagi....dari KEI SEICHI..mekasehhhhhhh!!! korang rasa la

header pertama

header kedua

Hmmm......

header pertama atau header kedua yang nampak matang sikit? saje-saje je tanya, sebab nak tau pe komen korang, hahaha

Kalau korang nak jugak header baru, terjah la SINI, cepat-cepat, header free ni, jom bolot!!



 
Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

8 comments:

faridFirdaus said...

yg first kot,,

Syamimi Razali said...

antare tige2 header, yg skang ni nmpak cam budak u cket..

kiki..

Misz Jenny said...

farid : 0o..ok, thanks

Misz Jenny said...

syamimi :

keh3...mecet sket kan

Hayati Hamzah said...

cun2 header baru ;)

Misz Jenny said...

yg mana cun? tuan ke header? haha

Izyan Masri said...

NI YNG NAK JELES NI JAJA ADA HEADER BARU.WUWUWU T_T

Misz Jenny said...

kak yan :

lalalalalala, xtau2..
kih3..