Friday, May 27, 2011

Jom...layan Hindustan plak!!


Sepertimana yang korang tahu, jaja ni kan minah hindustannn,
Erk..ke tak tahu?

(=_=)

takpe la kalu tak tahu, lalalala

so, jaja pun suka la selongkar youtube cari lagu-lagu hindustan kat sana...and hasilnya, tadaaa!!










video second & third ni dah berapa juta kali layannn...sedap bangat dong.. jaja tahu, korang kalau malas sangat nak tengok sume vid nih, pe kata korang tekan je PLAY kat video yang last tu (3rd).. Konfem tak menyesal..

Dan yang paling penting, I really love ABANG SHAH. Setiap kali dia berlakon cite baru, mesti nak tengok. Obses....obses....obses..... Haaa! tau tak abang shah tu sape??



kenapa laa hensem sangat?? 
*pengsan



Abang Shah = Shah Rukh Khan




Tapi.....



yelaaa, bukan sume minat hindustan.....lain orang lain la citarasa, ye dak?



p/s : dunia hari ni, ramai yang minat KOREA kan...sampaikan ada yang nak tiru, tapi last-last menari pun hampehhh , suara lak cam katak puru je...opssss.... =p



notaharini : kalau lah abang shah singgah blog aku ni, mesti dia terharu......hihihihi



Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

4 comments:

Syamimi Razali said...

OH NOOO..

hate hindustaneee.
but, i love three idiots.. kihkihkih..



eh sat, suh abans shah buang tindik kt telinge tuih yee. ngerii i..

Misz Jenny said...

Syamimi :

sampai hati ko benciii..


huwaaaa....

nak suh camne, dia dh tukar no phone lah, taleh contact..

:p

angkasa said...

cik jaja!!!ak tgh view blog hg dkt uitm merbok ni cewah...alaaa ak malas tgk hndustan sbb lama.wuuu papa pun,aku sokong minat hg cewah

Misz Jenny said...

angkasa :

wehhh, bagusnya hangggg!!

ingat jugak nak bukak blog ak wlaupon duk kat sana, terharuuuu

:p

p/s : epi bday!