Monday, May 9, 2011

Komen Blogger + SHM (Samat Hari Mama)

sape suker amik gmbar lam toilet??
angkat tangan...cepat!!!
nak kira nih....heeeee.....

kalau pergi tempat yang ada cermin besauuu tu konfem pinjam buat ambik gambar kan? Kekadang sampai dah terbuat macam rumah sendiri. Mane taknye, 2jam duk terpacak depan cermin yang sama.Bertuah punya budak! Orang lain pun nak guna cermin tu weh, bertimbang rasa la sikit, bertolak-ansur itu amalan mulia..
PEACE!!!


(^_^)

Hari ni just nak share satu gambar yang diposingkan secara tak mecet langsung. Budak-budak 5 tahun pun boleh buat. Ngeeee~


BOLEH TAK?



sila bagi jaja peluang untuk berposing bersama bantal mickey...hahahaha





Blah r jaja, muka macam Kate Middleton, nak heboh-heboh plak kat sini. Erk??

Ecececeeeee, korang kalau bosan mesti buat camtu gak kan? kan? kan? ngaku je laa..

lalalala~





Oh ye! sebelum terlupa, hari ni sebenarnya jaja bukanlah mahu menge'post' entri SAYA SAYANG MAMA atau sebagainya, tahun depan la kot nak buat.heeee.

Sebenarnya, jaja nak sentuh pasal KOMEN BLOGGER. Apekah ituu? Actually, bila blogger-blogger lain mengomen entri anda, jaja rasa kannn sewajarnyalah anda reply balik komen tu. Bukan pe, itu juga sebagai tanda anda lebih menghargai Si Tukang Karut Komen itu.Secara  tak langsung juga. trafik anda akan menjadi lebih tinggi kerana biasanya kami-kami yang mengomen ni, suka terjah balik entri tu. Nak tengok si empunya blog reply apa. betul tak?
*Eh, asal skema pelik je ayat aku?.adoyaii.

Tapi, kalau nak reply komen kami, jangan la ambik masa lama sangat.Sampai kucing bertanduk, kerbau berbulu, kambing berkokok, ayam pun dah mengembekkk tau. Kalau lambat sangat, kami pun malas dah nak terjah banyak-banyak (peringatan untuk diri sendiri gak)...bukan kami la kot, tapi jaja.
Hish, memandai je aku nih.



Tapi kalau blog dah mencecah ratusanribu followers, tak payah buat pun takpe. Karang tak pasal-pasal meletop ruang komen korang. Jadilah seperti gunung berapi yang memuntahkan laharnya. Erk?? Mengarut lagi.

(=_=)

Cukup sampai situ. So, sekarang..jom kita melihat sedikit sebanyak gambar 'handmade card yang dibuat oleh jaja dan sekutu-kutu yang lain sempena menyambut HARI IBU. Yeahhh..
*kami bukanlah sekreatif Sarah Burton yang mempunyai imaginasi yang tinggi untuk mencipta wedding dress Kate M   =)

gambar ini telah dijadikan default oleh kami adik-beradik di fesbuk


yang ni adik jaja yang buat. 


copyright?? ada ke orang nak copy? kahkahkah

Walaupun hanya berasaskan kertas AF putih, pensil kaler LUNA, pensel STABILO, pemadam 20sen dan Pen Merah Pen Biru, Mama Jangan Marah We Lebiu, tapi kami tetap sayang Mama..



HAPPY MOTHER'S DAY!!!



Aik, tadi cakap taknak wish Selamat Hari Mama. Cakap tak serupa bikin la kau ni jaja..heeee



p/s : korang rajin-rajinkanlah mengomen entri jaja...siyes sukaaaaaaaaaaa.... :p

Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

15 comments:

ms_v!olet^4 said...

2 msti bntal bsuk tu...hihi..
bby R?Rahman ek??;p
ops sory...XD

faridFirdaus said...

errrrrrrrrr.....pinjam bntal mckeymouse..:)

amalin said...

cik jaja suka pose depan cemin!ak tau.hehe.cmat hari mummy jgak. :)

Izyan Masri said...

NAK ANGKAT TANGAN TINGGI2.KAK YAN SUKA AMBIK GMBAR DLM TOILET :D

Misz Jenny said...

violet :

pe plak busuk..wangiii tu..haha...
rahman? lalalalla

Misz Jenny said...

Farid :

eh, sibuk ja dia nihh...
lepuk kang

Misz Jenny said...

amalin:
faham2 je..haha
to u tooo..

Misz Jenny said...

Kak Yan :

uihhh..masam eh bauu..

:p

angkasa said...

ya ya aku pun suka amik gmbar dlm toilet.tu pun kalo tkda org.jenny aku nak buat traffic gak cmna wey?

misz molecule said...

nasib tak terasa.heheh

Misz Jenny said...

angkasa :
toilet rumah kedua ang..hee

trafik mana plak? trafik lait?

Misz Jenny said...

misz M :

eh, tak terasa jugak ke?
nyesal wat entri nih..'


ki3 (gurau tau)

fadh leyanie said...

takut amik gambar dalam toilet,,takut kat sebelah ada menumpang...cik han..hihi

fadh leyanie said...

comel la lukisan tu !!:)

Misz Jenny said...

fadh :

tengok sape yg lukis, (Angkat muka tggi2)

cik han? omakkkk, jgn cebutt