Saturday, May 28, 2011

Hidupku terasa kosong tanpa kamu...





Assalamualaikum semua.......
sila sediakan tisu empatpulohribu kotak kerana INI ENTRI SEDIH...ulang suara, ini entri SEDIHHHH...




*pangggggggg!!!!!




Diorang tau la ni entri sedih, tak payah la nak ulang banyak-banyak kali..hishhhhh

************************************************************

Ok la, marilah terus berjalan ke arah yang lurus sekarang (straight to the point).
Esok, bertarikh 29 May, jaja bakal dinikahkan tanpa rela di.......


Eh...Eh...Eh...


apa yang aku mengarut ni, fuh.fuh..mintak jauh semua tu..





Sebenarnya, jaja dah nak check in dalam kolej esok, so bermulalah waktu untuk daku membasuh otak yang penuh dengan karat-karat sekalian, al maklumlah dah 5 bulan tak study... Dengan ini, jaja sangat memerlukan CLOROX untuk memastikan otakku kembali suci dan murni... korang ada tak? nak sikit.. 


(=_+)



Masa kat sana tu selama 4 bulan, macam tak logik la kan kalau tak online, tak tulis entri.. Tapi tengok dulu la macam mana,lagipun jaja tak bawak lappy..saja nak biarkan bersawang kat rumah.. Jaja rasa la ni dialog yang bakal keluar nanti :



LAPPY! Padan muka kena tinggal!!hahaha


ataupun.......



LAPPY! Nyesal tak bawak datang sini, kita dah la kawan baik selama ni... sobsobsob




Arghh, walaupapepun, jaja tetap taknak bawak. TITIK. 
(kerana saya sayang awak, jadi, saya tinggalkan awak)


Orang-orang dulu pun pernah bagitau, kalau sayang kena tinggal-tinggalkan.. see? Itulah bukti aku sayang padamu.... Cewahhh, ayat kemain lagi.. romantik tak bertempat..hahaha



Jadi, kepada kawan-kawan bloggers sekalian, have a nice day without me.. Alaa, apa la sangat kalau jaja takde, ai konfem, takdenyer nak rindu, menangis, meraung sebab jaja.. kan? Kalau ada, meh bukti..

:p


*dah memang takde la, tayah nak bukti-bukti..kau ni jajaaaaaa.......ishh

Sampai sini dulu, papai....


p/s : yeay! nanti dapat kawan baruuuu..harap-harap tiada si pembuli lah ye..
notaharini : Kita mestilah saling menyayangi antara satu sama lain :)






Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

10 comments:

misz molecule said...

wahh..jaja makin mecet berkata-kata.hahahah

miss afifa said...

good luck jaja di tempat baru itu..hepi2 selalu..

Izyan Masri said...

ANYONYONYO.TAK BESTNYA JAJA TAK DPT KOMEN2 DLM BELOG KAK YAN DH.FESBUK PONGGG T_T

angkasa said...

jaja!!!gudluck eh!!!!nnti kita sama2 blajaq laa.wee mish yu

Syamimi Razali said...

jauh kau pergi meninggalkan diriku
namun ta lagi kan seperti diri . .

ta pnadaiclahh nka nyanyi

where evr u are,
jge diri leklok yep.. :)

Misz Jenny said...

misz M :

alaa.....malu shayeee..

*toing toing

Misz Jenny said...

miss afifa :

orait! u too, hati2 naik bas..

:P

Misz Jenny said...

Kak Yan :

xpe2, nanti qada' balik..
aci tak? hahaha

Misz Jenny said...

angkasa :

hang pun, gdlark gak..
tk smpt nk jenguk blog ang, sori2..

BELAJAR JOM!

Misz Jenny said...

Syamimi :

sila tutup radio buruk itu kerana bunyinya sangat sumbangggg....

hihihi..

eh, mu jaga diri etep..

p/s : pos jangan lupe!