Tuesday, April 19, 2011

jauhkan aura pengkid itu!

Sila jangan terharu sebab jaja kembali membuat post eh......hihihi...

Lame jugakla i tak online kes modem mengom rosak...nak ternangis pun ada..
yelaa,niat nak jumpa para bloggers sekalian kan dah terbantut..jumpa laa sangat.... :p
kepada Blog-blog yang selalu jaja komen, mesti pelik kenapa dah sepi je kan..
rilek la derrr.......i'm back! *cesss.....prasan bagus..

kalau korang pergi mane-mane, mesti ada jugaknyer terserempak dengan KAUM ini kan?
tengok dari hujung kuku kaki sehinggalah ke seuntas rambut yang terakhir..
Hensem wehh....dengan lagak macho, muka kacak..rambut terpacak gaya landak..
mesti terpikat punye..*golongan pompuan la


tapi kannn.....bile korang dekatkan diri dengan mereka-mereka ni..
mesti korang akan terbeliak bijik mata...konfemmmm!
sebab....alahaiiii..suaraaa....lembut, ayu...
kalah hantu mak limah tau...
rupa-rupanya...mereka ini ialah golongan PENGKID...
bukan niat nak kutuk..takkk..cuma nak mereka ni sedar...


gambar dari Mr.GOOGLE
(girl ini tak bersalah)

Eeii....seram betol kalau jumpa 'mamat-mamat' cenggini...
geli pun ada...
tak patut betul la diorang buat camtu..dah takdir awak tu pompuan, redha je la dengan hati terbuka..
ni tak, dengan baju beggy skali, bergaya mengalahkan orang lelaki...
what???? malu kaum hawa tauuuu....
huhuhu....
dah-dah la tu dalam dunia fantasi, meh balik, berpijak kat bumi yang nyata..
ok?? great!!


Ubah topik lak...ni, nak tunjuk video time Drama BI aritu...nak tengok tak??

korang tekan kat SINI la kalau nak tengok, jaja malu nak post lam blog sendiri..hehehe
*watak JENNY itu ialah jaja, sori kalau boshannn..xpaksa tengok pomm.. :p

Semalam, jaja pergi PENNY PANG...buat spek baruuu...
eksaiteddd!!

Akhirnya, spek ini menjadi pilihanku!!
daripada berbingkai separuh kepada penuh....babai spek lame..



gambar segera....hak3

p/s : arini ialah 19 April...hari yang special........ peaceeee

18 comments:

Izyan Masri said...

JOM KITA MARAH MODEM YANG BUAT JAJA TAK ON9 ;p

Misz Jenny said...

izyan masri :

jom!! tak guna punye modem!!


hak3

faridFirdaus said...

lawa r plak ppuan yg gmbo mr google tu..tp yg gmbo bwh ag comel..:)

angkasa said...

eh ckp pasal penkid ni kan,kat PLKN aku dulu ada la sorang dua yg jnis2 cam gitu jugak..seram wey.siyes.pakai boxer lelaki then rambut mcm laki.pastu mai dorm aku tgk atas bawah pulak..mak ai seram gilalaa..rasa mcm ada lelaki dlm dorm.haha

qucachahir said...

pengkid???.ish..xmau laah..hehe..
lelaki tulen lagi oke.. ;)
perempuan tetap perempuan oke..

Misz Jenny said...

Farid:
ehhh...mekasehsss

Misz Jenny said...

angkasa :
tp depa ni best gak bt fren..

:p

Misz Jenny said...

quca:
tulen tu terbaik dari ladang!!

Nurul Ezra said...

hahaha.. tp kalu pengkid tu tukar jadi girl blk confirm ciken! lol

Misz Jenny said...

Nurul:
kehkehkeh..

kalau tuka pom oke gak drpd jd pengkid smpai mati..kann

:)

*ciken cop pom oke..

NUR AYNIE said...

mmg agak geli2 kalau jumpe warga pen nie...ish2...

Misz Jenny said...

Aynie:
sheram shejukkk pun adaaa

ima miszu said...

Pengkid nak buat kawan boleh laaa, klw tuutttttt hahahahhaa XD

Misz Jenny said...

ima miszu :
teeeetttt...xleh2..
harommmm
hihi

Syamimi Razali said...

haha. lawwo wehh.. mesej gmbo nset bru se.. eheh. salloh2 spek baru. bkpe 19hb specel ? hurmm. explain pls..

Misz Jenny said...

syamimi :
mu je phm niatku yg sebenar..hak3

ade la tu..heee

zaty said...

wewitttt!haha..spec baru kew?hoho..pipi maken chubby ja tgok.kih3. peace no war. XD

Misz Jenny said...

zaty :
hehehe...

halaaa..baruu..bau kedai ag.
*xmalu btol

cabi??? hahhh!!!