Wednesday, May 11, 2011

Free Header by KEI SEICHI



Assalamualaikum semua!!!!

Hari ni jaja nak request kat KEI SEICHI untuk buat header baru blog ni..yeehaaaa



Walaupun header blog ni baru je digunapakai hari ni, tapi jaja nak jugak header baru,nak jugak! tamak tak? hahaha.

Header idamanku :

-Kalau boleh nak yang transparent, nampak cool sket. tapi kalau buat yang bese pon oke jeh..

-Pastu, nak kaler yang mendamaikan, contohnya kaler tulisan tu taknak la kaler panas macam merah, oren, nanti sakit mata nak baca

-ayat yang nak diletak, WAJIB ada url blog ni, dan ayat cliche ialah KADANG-KADANG HIDUP INI TIDAK SEINDAH YANG DISANGKA, HADAPILAH SEGALANYA DENGAN SENYUMAN, letak skali nama blog ni SOMETIMES,LIFE CAN BE SO HARD =)
(buat kecik2 pun takpe, asalkan orang len boleh baca tapi nama blog nak besauu)

-jaja nak letak muka yang dah tersedia ada kat blog ni..oke!!



-yang lain2 tu tuanyangedit la yang tentukan, yang penting biar sempoi je, sesuai sket dengan blog ni, tanak yang sarat sangat..the most important thing is, pastikan lebih cantekk dari header blog yang sedia ada ni,muahaha..

-tema blog ni ialah HAPPY dan FUN...BIJAK IT pon nak jugak.., so taruklah mane2 yang berkenaan eh, laptop, headphone, blabla..haa! spekmata pon nak...tp yg bese je, bkn yang kaler hitam tu




mane2 jelah...cari yang lain pun takpe

banyak songeh la plak aku nihhh...ad pape, contact la, missnuruljannah@yahoo.com

gudlark, heeee


p/s : header baru ni, jaja buat..heee...
Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

4 comments:

miss afifa said...

huiyooo new header..caya lah! smart seyhh....

amalin said...

wahhhh.nice header lahh!cik jaja pon cun aje.hehe. :)

Misz Jenny said...

miss afifa :

alaaa, kasik la yang feminin sket, comel ke..haha

Misz Jenny said...

amalin:

haaa! ni suka ni..
skali dengan tuan punya blog kena puji, hihihi