Monday, May 23, 2011

Tajuk ape ntah....korang jela yang decidekan, hahaha


Assalamualaikum wbt. hari ni tetiba je rasa tergerak hati nak share pasal cinta pandang pertama..
kahkahkah *oke, itu jenis ketawa yang sangat tidak sopan




Uhuk-uhuk, terbatuk la pulak. Sape yang ngumpat jaja nih? Haa?

Tiba-tiba bahuku pun ditepuk.......

*suara budak perempuan menerjah gegendang telingaku


Kakak, kakak tau tak kenapa kita batuk? Batuk ni sebenarnya tindak balas untuk mengeluarkan benda asing/kuman di mana ia dapat membantu menghalang salur pernafasan daripada terkena sebarang jangkitan dan memasuki paru-paru yang boleh menyebabkan penyakit serius seperti radang paru-paru dan etc...blablabla

Jadi, batuk sama sekali tiada sebarang kaitan dengan aktiviti mengumpat. Akak faham?

GULPPP~
*jaja pun mengangguk-anggukkan kepala tanpa henti, sbg tanda eksaited

Cukup setakat itu! Intro kasik sikit-sikit dah ler....karang korang jugak muak, ye dak?

(^____^)




Baiklah....sebenarnya, i'm still wondering with all the drug addicts, how can they inject themselves without any knowledge in medicine.. Duk cucuk sana cucuk sini, hish tak sakit kaaa.
Jaja terpikir pasal ni sebab tadi, jaja pergi medical check up , pastu ada la part untuk amik darah. Mak oihhh, sakit lorh. Jarum dia tu menusuk kalbu. Sampai sekarang pun terasa jugak la sakit dia itu. Bukan sebab jaja tidak kuat, tidakkk sama sekali...tapi ini adalah lumrah kehidupan untuk kita merasai kesakitan, kan?
 Cewahh, hebat la kau jaja!

 (O_O)


Diorang yang suka jadi cucuk-cucuk ni, ada istilah sendiri tau untuk aktiviti bangang ni, antaranya ialah booting, rigging, banging, smashing, pinning. Ni yang kot omputeh la, kalu yang melayu, jaja tak tau, belum buat researh lagikk.

Kamus Dewan pun belum beli...huhuhu


 Eh Eh Eh..tadi kata nak cerita pasal cinta pandang pertama?
Bhahahaha, postpone dulu la, sebab cinta pandang pertama pun belum sampai-sampai lagi ni.
(T_T)

Hoi cinta, jalan sesak eh?
:p

Lastly, i nak tunjuk kasut yang baru beli tadi...boleh kan?







p/s : mood = sangat malas untuk berblogwalking (O____O)

p/s lagi : entri ntah hape-hape, ni la padahnya bila lame tak mengarang, hehehehe





SERIBU kali sayang ~ JAJA

4 comments:

faridFirdaus said...

ganas ngat kasut ye..=)))

Fakrul Airul said...

ptutla duit habes yerk,,, pi shopping beli ksut yerk!!! hahahaha ,,, cmey ksut tue,,,,
:)

Misz Jenny said...

Farid :

tengok tuan arh, haha

Misz Jenny said...

Fakrul :

Alomakkkk! kantoi sudahhh..

kasut 1st tu, corak petak2.. eksaited!! ngeh3