Friday, May 6, 2011

Adakah INI masa depanku??



siyes r. wa tengah tacing gila ni...  Result upu dah keluar kan, mesti semua orang happy giler kan? tapi bukan wa. sob sob sob....
(budak-budak memang macam nih, layan je la, zasssss~)


(T_T)





wa bukan nak kata tak bersyukur, tidakkk sama sekali. Tapi wa rase terSENTAP sebab tak dapat pergi U yang wa buat 1st choice, International Islamic University of Malaysia. Tapi apa la sangat akademik wa kan, ngade-ngade nak masuk sana. Tu tempat orang bijak pandai r. *sedar diri


Wa tak dapat sana, tapi wa dapat sini. U ni memang dah tua sangat la,  kerepot dah, tapi yang wa salute, U ni memang bagus. Terbaek dowhh!! Nak tau U mana wa dapat? Haa! Klik la SINI. Dah r, tak nak dah layan perasaan. Just bersyukur atas apa yang Allah dah tentukan. Ada hikmahnya kenapa DIA takdirkan wa pergi situ. So, sebagai makhuk tuhan yang sememangnya khalifah Allah di muka bumi ni, perlulah terima qada' dan qadar yang dah ditentukan. Dapat masuk U ni kira bagus, ALHAMDULILLAH.


Smileeeee....
(^_^)


Wa tanak sedih-sedih, nanti tak pasal-pasal korang gelakkan wa yang tengah standby dengan satu mangkuk biru untuk menakung airmata. Tapi sekarang mangkuk tu kering lagi, sebagai bukti wa tak nangis, tapi wa happy. Happyyyyy!!



TIFFANY ALVORD-ET (COVER)



wa nak kongsi cover ni la dengan korang yang sudi dengar cerita sedih wa ni. wuwuwu.. Korang la sahabat dunia akhirat..cewahhhh...

Mekaseh bace!! Chow dulu r, nak pergi simpan balik mangkuk ni kat dapur..bhahaha...

Papai!!.. :p


p/s : sape duk area PJ? spent jaja makan jom...hahaha...

Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

29 comments:

~farhana~ said...

dun worry..be happy!! senyum dan redha..insyaAllah semua akan baik2 sahaja.. usaha tu penting!

miss u! :)))

new post for you :D

miss afifa said...

wahh..best2...tahniah..kos apa?

Misz Jenny said...

~farhana~:
Aminnn....

tenkiu!! muahhx

Misz Jenny said...

miss afifa :

mkasehh.. asasi sains hyt..heee

angkasa said...

duhhh sns hayat kt um hebat dowh!
thniah

faridFirdaus said...

zpe..mane2 pon ok..yg pnting pndai jga diri n blaja rjin2..n jgak jgn sesekali lupakan Yang Maha Esa..=)

ima miszu said...

waaaaaaa tahniah MJ. goodluck yee
:)

Fakrul Airul said...

jaja nie,,, ingat snag ker nak dpat um,, rmai lg yg nak,,,, huhuhu,,, rezeki jannah insyaallah di overc,,,

Fakrul Airul said...

jaja nie,,, ingat snag ker nak dpat um,, rmai lg yg nak,,,, huhuhu,,, rezeki jannah insyaallah di overc,,,

annshana0706 said...

tahniah!!
ok ar .. um pun antara university terbaik ga..
lets achieve our dreams together !!!

zaty said...

sabar2..weh.ko dpt UM!!!best kot!bkn senang nak dpt situ.bdk2 cekang ja dpt.dah2..jgn duk pasrah.luku satgi.haaha.. XD

Izyan Masri said...

WAAAH.ASASI UM EYH YE JAJA.HEBATT NI.NAK KENYIT MATA SIKIT ;D

Misz Jenny said...

angkasa :

siyes takuttt...haha, ak mne la hbat sgt

Misz Jenny said...

Farid :

santapan rohani, ecece..tu la, yg pntg diri kena jaga leklok.

Insya Allah

Misz Jenny said...

ima miszu:

MJ? nama baru...haha..
thankss

Misz Jenny said...

Fakrul :

hik3..yelaaaaaa....

Aminnn

Misz Jenny said...

annshana:

beres!!!

menuju puncak!

Misz Jenny said...

zaty :

cekang? apa tu?

luku?

hish, xfaham aku

Misz Jenny said...

kak Yan :

kenyit mata? haish, leh tahan gatai jugak kak yan ni....kih3

misz molecule said...

jaja..dpt asasi sn ek???

kat situ pun ok la..


most dak sbp mmg dpt kat situ..


bdk mrsm rmi dpt uitm & uia..


tp tu bkn pngukurnya..


anggpla Allah dh tmptkan kte d tmpt yg tbaik..


insyaAllah kat situ tmpt plg ssuai utk jaja..


proud of it ok?


um lg ok kot lau ass sn ni..

Misz Jenny said...

miszM : tu la, bersyukur je kan dengan apa yang Allah dah kasik. tak kira r duk u mane2 pun, tapi pastikan blaja leklok, Insya Allah berjaya..

BANGGA oke!! hihihi..

*motivasi diri sendiri

fadh leyanie said...

wah..dapat UM tu..gempak jugak!
tahniah..^^

ms_v!olet^4 said...

UM tu ok pe..xpe,u mne2 pom,jnji dpat blaja kn???hehe..papepon,best of luck..:D

Misz Jenny said...

fadh L :

gempakkk? takdela..bese2 jer..
mkasehh

Misz Jenny said...

Qilah:

yuppp...thx

Mohd Shahir bin Shamsudin said...

Tahniah dapat UM. Mabruk! Tak dapat UIA pun takpela kan. Ada hikmahnya tu. Allah gives the best for us.

p/s: saya budak UIA :p

Misz Jenny said...

Mohd Shahir :

Thanks singgah.. Insya Allah, mkaseh

Far8 budak baik said...

wehhh UM kot..hahahaha
cakap mcm x dpt ape2 je..
ape ar..masuk eh..hari2 ak lalu
depan um tu..hahaha

Misz Jenny said...

Far8 budak baik :

hihihi, nnti nak check in..
:p