Thursday, May 19, 2011

Sahabatku, Rindulahh...


Assalamualaikum....


Pada malam yang gelap gelita ini, bertemankan cahaya laptop yang samar-samar, wa tetap gigih untuk mengepost buat kali kedua untuk hari ni..kehkehkeh..

Jap nak pikir, nak cite pe ek...




Haaa! First and foremost, Jaja nak ucapkan tahniah kepada Syamimi Razali kerana dapat melanjutkan pelajaran ke Perancis 2 tahun lagi. Nak jadik cikgu France bukan senang uh, siap kena nyanyi-nyanyi lagi time interview maktab, hahaha..

*setahu jaja, suara si mimi ni cam tongkang pecah, macam mana la leh PASS WITH FLYING COLOURS? hahahahaha

Nak tau pengalaman dia, klik SINI

Papepun, all the best to you!! Nanti bawak balik Eiffel TOwer eh, jaja nak taruk belakang rumah, erk??

Kami ni sebenarnya memang kamcing ngam-ngam sejak sekolah menengah lagi, mula-mula jaja malu la nak tegur dia sebab DIA NI BUDAK BIJAK. Diulang, BUDAK BIJAK oke! So, jaja cam, uhhh, takut ah nak kawan dengan dia, jatuh saham aku nanti..





Tapi langit tak selalunya redup, hujan tak selalunya turun *ntah hape-hape

Camne ntah, boleh jadik kawan rapat. Dulu bukan main lagi takmo kawan. Tak COOL la konon..sebab

Aku gigi cantik, kau rongak
Aku putih, kau hitam
Aku tinggi, kau rendah
Aku kiut, kau mengade je lebih
Aku ada arnab, kau ada??



kreatif tak? kami memang suka berposing cute-cute, heee

bhahahaha...mimi, aku gurau je nih, tak pasal2 majuk lak nanti

(=_=)

Yang penting, keikhlasan dalam berkawan itulah yang kita cari

Time aku down ,kaulah yang dicari
Time aku susah ,kaulah yang dicari
Time aku rasa nak mengamuk, kaulah yang dicari
Time aku kemaruk cinta, kaulah yang dicari
Time aku putus cinta, kaulah yang dicari
Time aku lapar, kaulah yang dicari
Time aku nak skodeng, kau join sekaki, hahaha


Time susah dan senang, kaulah kawanku yang sentiasa kucari

KAU SAHABAT, KAU TEMAN SEJATI
=)


haru jadinya, nak buat LOVE tapi....hmmm.....redha je laa



*harap-harap Syamimi Razali menangis sampai bahu terhincut-hincut sebab terharu dengan entri ni, hihihi

notaharini : i will miss her very much, sobsobsob

p/s : kawan-kawan bloggers pun jaja sayang jugakkk...fair and square..yeehaaa

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

10 comments:

faridFirdaus said...

=)))...smoga persahabatan terus berkekalan,,

lubby2 skinnyzz@shawl said...

luv u 2 jaja

~farhana~ said...

mmg x jd pun..mcm angse patah tekak..wahaha

Misz Jenny said...

Farid:
Insya Allah..

Misz Jenny said...

lubby2skinnyzz@shawl:

ailoike!

Misz Jenny said...

farhana :

lalala, nak kutuk letewww....
wekk..

comel pe

ms_v!olet^4 said...

miss jgak..org tu pom pe kurgnye...huhu

Misz Jenny said...

kita pun rindu awak ms_v!olet^4

;)

Syamimi Razali said...

ayyoo.. sebbak rase bace post nihh..

part yg pling aku sukke,
''time skodeng msti same2.. mbahaha''

kenangan indah sgguh laa..

smoga pershatan ini trus kekal ye..

i labiu,,

Misz Jenny said...

syamimi :

ni entri lame dh ni, baru nk komen eh..hahahaha

Insya Allah, mudah-mudahann

Amin~

p/s : skodeng mmg same2 kan, hihihi