Tuesday, May 3, 2011

Bila 6+1, jadilah 7!!

Assalamualaikum..korangggggg, apa khabar??? *senyum sambil tayang gigi tak benti-benti....

He....he.....he......

Tido kejap boleh? letih laa...

ZzZzZzzz.............  (-_-)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yarghhhhhh!!! bangun, bangun, bangun!!!! Update blog sekarang!!!
*sambil membuang segala najis mata yang melekat....sopan kan...hahaha

Kelmarin...kelmarin ke semalam eh? Jaja memang ada masalah dengan istilah-istilah tu... Kejap kelmarin, kejap semalam...pe beza wehh?? ce cite ce cite.... macam ni la jadik bila budak hingusan meleleh-leleh mula menaip tanpa menge'check' kamus DEWAN...

Jaja pilih kelmarin la....saya kunci lirik itu!! yeahhh... melampaulah kau ni jaja.. *dushhhh!!!

Erk.....

Bila nak mula cerita ni kalau dah kena hentam dulu... rewind balik la macam ni... aci je la ek, sebab sukahati tuan punya blog la kan.... keh3 (ketawa dengan nada yang amat KEJAM)

Sudahhhhhhhhhh!!!!! berhenti merepek tak tentu hala, nak kena lempang????

(O_O)

CERITANYA PUN BERMULA

Time mama bersalin tu kan, jaja yang duduk dalam wad tu, menunggu macam kucing kepanasan.. Kejap duduk sini, kejap duduk sana..kejap berdiri, duduk..berdiri..duduk dan tak bangun-bangun dah..
Ada la dalam 1jam tunggu, lepas tu nampak kelibat baby comel tengah didukung oleh seorang nurse yang comel jugak. Dia bawak baby tu dekat abah. Apekehal lah yang kau sebut baby, adik la oke sikit..Adik kau jugak kan...

Hehehe...sori...ADIK=BABY=COMEL=KAKAK BABY....

Lepas aje abah dengan atuk doublekan azan dengan iqamat, adikku pun di bawak lari ke bilik bersalin.. Huwaaaaaa, tacing aa dengan makcik nurse macam ni, nyesal puji nurse comel tadi..


Adik ini bakal bergelar LELAKI GAGAH PERKASA suatu hari nanti... sebab dia comel.. lalalala
tapi, kawan abah cakap,

Masa kecik-kecik memang comel lote, tapi bila dah besar sume Hudoh sepang!
korang faham tak?

Yeayyy! Bahasa TERENGGANU mula menguasai entri ni..

tak patut la kawan abah cakap macam tu...bagi cili padi nak?Aci redah aje... Grrr.... bukan dia maksudkan adik jaja, adik orang lain kot.. Ntah-ntah adik korang.. Haaaa! tarak tauuuu....
Hikhikhik....
tangan yang mengacau topi adik tu tak payah tengok...heeeee


p/s : korang yang update entri baru tu, sabau ye....tak cempat nak komenn..... :)

notaharini: jangan mudah tertipu dengan kecomelan bayi kerana mereka sungguh cerewet..haha


Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

16 comments:

zaty said...

tahniah dpt adik lelaki! hoho..pasni mesti buaih cam kakak dia.hakhakhak.nama apa weh..dh fikir belum?huuu~ :DDD

Fadhilah Fa'idh said...

(salam)
Congrats jenny, comel comel. *baby tu okey. kakak dia...x tau nak ckp apa.
:P
Jaga dia leklok, kalau x cukup babysitter, boleh pnggil org kat sni :)

Izyan Masri said...

COMELNYA MAKHLUK BERWARNA HIJAU TU.KAK YAN NAK KIDNAP BOLEH?PLEASE LAH CAKAP BOLEH

faridFirdaus said...

behnye dpt adik baru......nk jgak..pinjam bleh?? hihi

angkasa said...

wey comeynyaaa!!!outih kemerah merahan gitu.besaq nnti msti comel!

Misz Jenny said...

zaty :

uihh..tak buaihh ehh, baik2 aja..

dah ad nama, tp simpan dulu..

rahsiaaa

Misz Jenny said...

Fadh:
wehh, puji la akak dia skali...
xpe2..dah cukup2..
keh3

Misz Jenny said...

Kak Yan :
kak yan!! apa pulak makhluk ijau, igt hulk ke... TABOLEH!!!

:p

Misz Jenny said...

Farid:
taleh2

Misz Jenny said...

Angkasa :
aku taw hang nak ngorat diaaaa..

Haaaa!

ms_v!olet^4 said...

comeynye...nk cubit cket leh???gigit pipi dye ke??;p

baim comel sangat said...

yey2!!hehee...

Misz Jenny said...

Qilah :

taleh cubittttt....

no no no

Misz Jenny said...

baim :

opocot terkejut!!!

tetibe je singgah sini..haha

amalin said...

wahhh.dapat hero macho lahh! nanti da besar jadi superman kuat ye.hahaha. :)

Misz Jenny said...

amalin :
baik kak! jwb bg pihak adik