Wednesday, April 13, 2011

Siyes, aku tak cantekk....wuwuwu...

Yes! Pagiku dimulakan dengan sarapan da bomb bernama LApPy!! hak3...
Adehh....tak jumpa plak dah spek taruk kat mane...
nak pergi cari jap...
mata jaja ni dah la rabun...
hishh....kacau betul derr..


*************************************************

Dah jumpa!!!!
0keh....clean and clear...baru best i nak ngadap lappy..heeeee...
Semalam ad sorang follower jaja tanya.... "nama sebenar JENNY ape??"
nama jaja dah macam omputeh je kan? kan? kan?
sebenarnya cenggini,
Nama saya ialah Nurul Jannah....
Jenny tu nickname kat kelas bi...jaja pun kompius asal diorang panggil jenny..
maybe sebab effcet character dalam lakonan , name watak jaja JENNY oke?
(Jaja pernah blakon dlm drama bi tawww...takcaye, klik SINI)

tapi nama dalam berblog ni saje je nak guna jaja, dalam dunia realiti tadak orang panggil pun..hehe
*sentappp lorh

Kawan-kawan jaja sume suka panggil i JANNAH....ngee~
jom sebut ramai-ramai...
JANNAH.....JANNAH......JANNAH.....
cett, ko ingat ko popular sangat ke...huh..
(oke, aku sedar siapa aku..wuwuwu)

baiklah..berbalik pada tajuk di atas...
ni haaa......

korang rase same tak muka diorang ?
tu spupu jaja....
tapi bila tengok skali lalu, same plak ek macam artis korea..
muahahaha.....
MOON GEUN YOUNG...(dah btol kot eja nama dye)
**********************

Hmm..memang betul..
jaja tak cantekk..siyess ni!!...
tapi...





comel!!

hak3...
sape-sape rase nak muntah, sila ke sinki sekarang..
kih3...

dahla..taknak merapu lagi dah....
CinCHOW.....

salam seribu kali sayang........


p/s : tulis entri panjang-panjang tu best kan..hak3

16 comments:

Izyan Masri said...

KEHKEH.TAPI CUTE JUGAK NAMA JENNY TU.EYH,MUKA DIORANG LEBIH KURANG SAMELAH.SEPUPU JAJA TU XD

miss afifa said...

jaja xcantik...........tapi jaja MANIS...hehehe.sweet n honesty bole?

Misz Jenny said...

izyan :
tu la pasal.cute kan jenny..haha
a'ah, sejibik

Misz Jenny said...

afifa :
manis? wahh...
sangat boleeeeee...

angkasa said...

aah betulla jenny sygs.u sweet deh!

faridFirdaus said...

ooo..comey ngat yg pkai telinga mickey mouse tu...bleh jd minny mouse..:P

Misz Jenny said...

angkasa :
ni i lap u more nih..hik3

Misz Jenny said...

farid :
minnie mouse?
berehhhhh....

s.u.h.a said...

hi jenny :)

Nabila Huda said...

sweet.. jom join bloglist

Miss Tatie said...

macam nama kawan kite jugak.. name dia nik nurul jannah.. but kawan2 paggil jenny.. hehehe

ima miszu said...

misz jenny, kalau muke ta cantik pun, hati cantik lagi bagus. misz jenny chomel laah. awwwww ;p TEHEE <3

Misz Jenny said...

s.u.h.a:
haiii..
:)

Misz Jenny said...

Nabila:
baiklah...sat2 agy noh

Misz Jenny said...

Miss Tatie:
ye ehh? hihi, kim salam r kat dye..
thanks sbb follow taw..

tenet ciput r

Misz Jenny said...

ima miszu:
uhuk3..
terbatuk tak benti2..ngee~
a'ah..hati cantek baru syiokk