Monday, April 25, 2011

May Allah Bless You.. :)

Hai kawan-kawan..ingat jaja lagi tak? (asal bunyik macam budak darjah 1 je?)..


*tukar intro balik.....



Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..Berdirinya jaja pada hari ini adalah untuk....erkk?? Apa dah jadik dengan aku nihh?? Kenapa? Kenapa? Kenapa?
*kes baru lepas intebiu la ni....mengom kejap...hahaha

Hari ni I will make a special entry for my sister...because she lives too far from us..overseas..
Egypt mari dong! Dont play-play....heeeee
*persetankanlah segala kesalahan grammar kerana jaja menulis tanpa melihat dictionary.. bijak tak??

Happy BIRTHDAY to my SISTER,  Kak Farahhh!!!! Love you! mmuahhhhxx...xoxo..
Nak ucap ape ek??

Di kesempatan ini, kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Jadi, Semoga anda akan sentiasa cantik dan menawan..Ehhh, merapu lagi..so what? Semoga terus menjadi pelajar terbaik di sana, dan tingkatkan pencapaian anda supaya menjadi MUMTAZ!! (the highest gred there).
Disebabkan kamu itu jauhhhh, so, bila dah balik Mesia..bawak la adiah sedozen..
Kami trime je sume.....Hehehehe...


tudiaaaa!!! yang berkot itam..alaaa..jeleshnyer..nak pergi sane jugakkk!!!
wawawawawa....

0ps....gambar ini di'copy' di fesbuk dia tanpa kebenaran...harap di halalkan..
alaaa..kite kan adik beradikkkk.....hikhikhik..*ketawa dengan slumbernyerr!

Kakak jaja ni nak exam besok, so hope she can do the best!! Chayyy0kk!!!
Selamat Hari Tua!!! keh3....


*sape-sape nak wish kat dia..tulis comment kat sini..
nanti jaja suh dia baca...heeeee

p/s : entri berkualiti akan diterbitkan lain kali....hehehehe.....



Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

15 comments:

zaty said...

happy birthday kak farah!
smile always.

*hah jannah apalgi suruh kakak ko baca aku wish ni.huu.. XD

Izyan Masri said...

PENDAHULUAN KEDUA TU DAH MC PIDATO PULAK XD BESTLAH KAKAK JAJA BELAJAR OVERSEA XD

amalin said...

hepy bufday kak fana!nnti kite pegy lawat kak fana kat cna ye.hehe.cik jaja nak ikut pon ley laa. :)

faridFirdaus said...

kpd owner blog,dah2 la merapu,,haha..kpd kakaknye,,epy befday skali ag!! walo da wish kt fb...=)

Misz Jenny said...

zaty: keh3..yolaa

Misz Jenny said...

kak yan : tu r pasal..jom g, hek3

Misz Jenny said...

amalin :
elloooo...awk yg ikut sy eh, bkn sy ikut awk..

jaat tak?

Misz Jenny said...

Farid :
alala...nk jgk merapuuuu...


hek3

angkasa said...

happy birthday to kakak mu jenny!!
waah muka sama gila wey!

Misz Jenny said...

angkasa:

aikk? mcm pnah knal ayt ituuu

Syamimi Razali said...

kak fana, epi besday.. semoga sntiasa sihat2 slalu ye.. :)

~farhana~ said...

terime kasih cik jaja! for da wish..ngah tunggu hadiah plak ni..haha

Misz Jenny said...

syamimi: aku? tak wish? haha

Misz Jenny said...

kakfarah/farhana:

hehehe...no hal lahh..
bkn i sorang je wish, tu,byk kan yg komen

~farhana~ said...

betol lah..time kasih kpd sume..bce la post baru tuu..