Wednesday, April 27, 2011

TESTING USING WINDOWS LiVE WRITER(WLW)

teettt…ello?? test one two three? chekcheck rockrock…anybody home?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

adakah post jaja ini menjadi? ehhh…baru tau, nak update blog pun buleh guna benda ni ek..
jakun betul jaja nih..malu…malu.. Sape kat sini yang dah guna Windows Live Writer? Maju arh korang. Salute!
sape-sape yang belum try, cuba r sekali..banyak kali pun takpe..hehehe
hebat r menatam benda nih!!! jakun lagi..aiyokkkkkk…

*entri pendek ni bagus jugak..jimat masa korang nak baca.. ye tak? hahaha

Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

9 comments:

miss afifa said...

weyh,,mende ni?ce cite ce cite...nak guna mcmana?haha..lagi kuno*

Fantastika Ekstravaganza ! said...

amende tuh ? asal pakcik xtaw neh ??

Misz Jenny said...

meh nak cite....

sebenarnya, tadi baru update windows, korang kalu nak update jugak, mula2 tekan START, pastu pilih ALL PROGRAM..kat situ ada r WINDOWS UPDATE..pastu tekan la windows update tuh.. faham??

*tu untuk orang yang xdak WLW..

kalau dah ada, WLW ni macam program untuk memudahkan kita post entri kat blog. sama ada nak post jadik DRAFT ataupun PUBLISH terus.

kira macam senang r sebab, walaupun masa menaip tu, kita xcocok bodben, kita still leh save dalam tu (WLW)..
lepas tu, kalau dah ada internet, PUBLISH aje la entri tu...

mudahkan??

*macam nak berniaga lak..hahaha

(tengah selongkar function WLW lagi nih)

angkasa said...

ooo cm gituuu.mudah laa.ni kalo blogger tegar gila2 ssuai la.mcm hg jenny.haha rsa nk try lah.

Misz Jenny said...

angkasa :
eh, aku lak jadik mgsa..


try2..sodapp

Syamimi Razali said...

eheheh.. nak try gak laa. hehe. :)

Misz Jenny said...

mimi: silaaaa

AiMaN said...

hihihi..bru taw ke?

Misz Jenny said...

aiman :

yalaa