Tuesday, April 12, 2011

Straw........beriiiii!!!

bangun pagi gosok gigi gunalah kodomo lion..
gigi putih sihat dan kuat..
saya suka kodomo lion..yeahhhh...
lalala.....


best tak jaja nyanyi pagi2 buta camnih...
konfem sume da bangun terpacak sebab taktahan merdu sangat kan? baik anggukk, cepattt!
hahaha......

hmm..tak taw laa kenapa rase rajin semacam je nak update..
korang mesti dah bosan kan sebab asyik muka blog i je yang kluar kat dashboard...
muahahaha......
rileks r brader......baca je...kalu taknak sudah..wekkk
*adakah itu sopan?ehek3

Haa! dah lame jaja peram citer sal STRAWBERRY nih, actually bukan la nak citer sangat, nak upload pic mereka-mereka je sebab dah memenuhkan memory camera i..huuuuu....

Pic pertama!!


pic kedua!



pic ketiga!


STRAWBERI BERSALUT COKLAT! YUMMY......

untuk makluman sume, jaja tak ambik sebarang tempahan eh..
ingat jaja bibik kamu ke...oh, tidak-tidak..tidak sama sekali dong..
kalau nak, pergi buat sendiri eh...hahaha...
*padahal yang ni bukan aku yang buat, adik2ku yang take part, aku tak pun..heeee

sodap gilo eh strawberi tu....sompe makan tok benti-benti..
(syes, tak taw ni bhsa ape..)
sebab pic ni nampak sedap dipandang, jaja pun buat r jadi default kat fesbuk..
ngeh3...

sape-sape rasa nak buat jugak, taip kat Google Search, resipi pulut kuning...ehhh..
sori-sori..distracted jap...
Resipi Strawberi Coklat...takpun klik aje sini
kalau tak bleh cari gak, lempor aje laptop tu..kite bakor..kite bakor...bhahaahaa..
*0ps...terlebih sudahh....

14 comments:

Izyan Masri said...

KENAPA CEKELAT DIA DAH MACAM DARK PURPLE ? KEHKEH.TAPI NAK JUGAK.SEDAP T_T

Misz Jenny said...

haishhh..coklat bkn sbrg coklat..

ntahlaa..unik kot..keh3

angkasa said...

amboih kutip strawberi blkg rumah ka cik jenny?haha

faridFirdaus said...

nak ckit?? hihi

Misz Jenny said...

angkasa:
besa la..umah dkat taman strawberi..
hak3

Misz Jenny said...

Farid:
xmo bagi!!

faridFirdaus said...

dekutttttttttt..:(((((

nelly said...

lapar tetiba ..

amalina fadzil said...

cekelat..cekelat..ahahaha..thnx selalu singgah n komen..anyway cik jenny..wuts ur real name??.ngee~

Misz Jenny said...

Farid: hahaha

Misz Jenny said...

nelly :
jom g makan..nelly spent..
:)

Misz Jenny said...

amalina :
Welc...
0hh...jenny tu nme glemer sakan je..
jannah is nama sbnar..
:p

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

Misz Jenny said...

tenkiu