Wednesday, April 20, 2011

Contest Blog Saya SMART!

contest7
tapi kenapa gambar di atas ni macam AYU jeh..hihihi






saya smart?? tapi i bukan lelaki youuuu......
oke, kan SMART tu ada banyak makna.....Bijak pun smart jugak kan
*kalau tanya budak 6 taun pon diorang taw..heee


Tuan punye contest ni iaitu teeetttt...nak taw, klik sini telah meng'invite' jaja untuk join..
0ps..bukan tuan punye contest..silap2..
malu derrr!!
SINI baru tuan punya contest
so, i join je la....*memandangkan dah follow dia, jadi ambik kesempatan! ehek3..

contest ni tak banyak sangat pun syarat-syarat yang termaktub..
jadi, i pun xtaw nak tulis pasal pe...
*perah-perah otak sat...yarghhh!!


BUKTI JAJA SMART!!

-of kos sebab muka jaja smart..
-suka blogwalking *org bijak je leh buat, korang mampu, kalau mampu bagus r, korang mmg bijak! Hi-5!
-dapat markah exam teetttttt....heeee
-sebab jaja lagi tinggi dari tuan punya blog...*ops, maunya kena sekeh/ganyang nanti
-sebab header lawa *masuk taperware angkat sendirik

contest ni nak apa sebenarnya ek?
confucinisme betul.....grrr....
karang terlajak bagi maklumat karang..bahayaaa...

*terlajak kereta boleh digostan, terlajak menulis parah akibatnya..aik, betul ke idiom jaja ni

perlu ke letak gambar smart-smart? nak letak gambar hubby lahh..



smart tau!! Imran Khan..



ok laa..nak tag lagi 4 orang..

tapi tak paksa..jangan join kalau tak nak..nanti tak dapat pahala...huhuhu



Fatin Liyana (ngade tak?)
Irine Nadia Marcello (lagi perghh)
Hanis Zalikha.. (wiiiiii)

hahaha.....berjiwa besar gedabak sungguh aku nih..
mengade-ngade nak tag orang-orang pop tahapppp.....grrr..
aku tau...tadak sorang dari list-list di atas yang nak join..
ade aku kesah??
lagi besar chance aku nak menang!!

suka..suka...suka...

smart tak? smart tak? muahahaha

dah i takdak kije.....sukahati la...wekkk
:p

12 comments:

annshana0706 said...

miss jenny,... tukang buat contest adalah --> http://unknonymous.blogspot.com/2011/04/contest-blog-saya-smart.html

saya tukang join contest org...

Misz Jenny said...

hek3....da edit..

malu i....

*pengsannn

annshana0706 said...

sori gak... entry ain nampak misunderstanding ga...huhu
sori sayang~

faridFirdaus said...

mende beh?? 7.45pm?? huh

NUR AYNIE said...

gudluck~

Misz Jenny said...

annshana:
its oke..xkesah pom

Misz Jenny said...

Farid:

teronline sat ja....heee

Misz Jenny said...

aynie:

thanks

Syamimi Razali said...

gud lark darl. :)

Izyan Masri said...

FUHHFUHH.ORANG2 HOT TU.TAKUT NAK TENGOK NAMA DIORANG.XD

Misz Jenny said...

syamimi:
mekasehsss...
:p..

Misz Jenny said...

izyan masri:

eh eh...jgn panik..haha..

tu la pasal, kalu tag org2 ni baru chance nk menang tinggi..
sbb diorg xjoin kot

:))