Friday, April 29, 2011

Di tepi pantai yang Indah...tarakucaca...


Assalamualaikum wbt. dan selamat pagi, tengah hari dan malam untuk semua...cehh, semua waktu kau letak, hahaha.. first thing yang korang kena patuhi ialah, JANGAN LANGGAR LAMPU MERAH! sebab tadi jaja secara tak tersengaja telah teetttttt lampu merah, nasib bek la polis takde, kalau tak, melayang lesen P i nimm...back to the story now :-)


Kelmarin adalah antara hari yang paling BEST, GEMPAK habis sebab kitorang pi jenjalan cari pantai.. nak berdating dengan penyu la kononnya..lalala...

tapi misi utama ialah mencari SOTONG TELUP CEPUNG, eh eh eh, selalu je salah sebut.. ubah balik, nak cari SOTONG CELUP TEPUNG.. memang enak, lazat, perghh sebab jaja dah makan sebanyak 3 pinggan, nak kasik makan cepat je coz takut orang lain sambar dulu...rugilaa i nanti.. hidup ini kena teruskan dengan memakan SOTONG..yeahhhh..erk? tetibe je... (=_=)






(mereka-mereka ni memang kuat makannnn!!!)


bila dah kenyang, perut fool full, muka jaja pun jadik comel macam ni

(*__*)     

-comel ke?

jaja paling suka naik kete berekzos sport, tapi yang ni kawan drivekan , aci tekan minyak je, vrooomm vrooom, sume tengok... rase macam artis pun ada sampaikan nak lambai gaya USop Wilcha kat sume yang melihat.. nak buat camne, ekzos tu memang mengeluarkan bunyik yang KUAT!!!  




 kete nilah....HEBAT PUNYER! vroooommmmmm.....

jaja sempoi je,takde bergaya-gaya la.. tepi jaja tu si driver kecik....hehehe



tapi malangya, bad luck, kete yang direnovate menjadi SPORTY tu tak boleh di'start' enjinnya time kami nak balik, huwaaaaa... ni la padahnye bila terlalu bangga diri bila naik kete hebat tu, ciap hon banyak-banyak kali lagi tau sebelum ni.. konon nak tunjuk kete sport ni cool.... *sedihhh

Nasib baik la yang join ni ada 3 bijik kete, 1 rosak, ada 2 lagi.. so kete rosak tu dibiarkan disitu, tunggu pomen datang ambik kot. kami pun pulang la dengan perasaan hepi walaupun ada sikit kehambaran menampar pipi...cehh, ayat cam budak amik sastera je...



ADEGAN MERATAPI KERETA YANG ROSAK
video


Tamat.....

p/s : cik Alia Delaila (the driver)sila jangan marah..heeee



Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

18 comments:

Syamimi Razali said...

wakkakaka.. sian nguuh.. kete sport feveret aku nih..
to alia : sabar2 deh..

adda b***k : wak nde lam kete ouh? tolg la tolok ke.. haiiyh

pengupload : nantikan gmpa bumi terbaru.. hehe

aku duk lam bas, teringat ke set2 mu.. igtkan duk posing2 pata, rupenye, hehe. no komen

Nurul Diyana said...

haha kelaka la. tataw plak kete mc ya rusak ;)

amalin said...

haha.kem slam kat driver kete spot tu ea.smgat sngt makn stong laa tu.hehe. :)

Izyan Masri said...

KEHKEH.TAJUK ENTRY TU BOLEH BUAT LAGU JOGET.XD
VIDEO TU KAK YAN RASA NAK GELAK PULAK XD

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS PROMOTION IS BACK AGAIN!!!

DATE: 14TH MAY 2011 (SATURDAY) & 15TH MAY 2011 (SUNDAY) ONLY PICK 1 DATE
VENUE: SHAH ALAM
FEES: (NORMAL) RM350/PERSON, (PROMO PRICE) RM295 ONLY!!!

SYLLABUS:
(FOCUS MORE ON SPECIAL OCCASION/DINNER/ EVENTS/ETC

CALL/SMS 016-2128740 FOR BOOKING
REGISTRATION CLOSED ON 10TH MAY 2011
LIMITED SEATS!!!



LATEST ACTIVITIES!!!
SALAM/HI ALL
LATEST UPDATES (RED DELICIOUS GALA DINNER):
DATE:18/6/2011
VENUE: PEARL INTERNATIONAL HOTEL,KL
POOL SIDE,CHILLING OUTDOOR, WITH FASHION SHOW AROUND THE POOL AREA,CANDLES & FAIRY LIGHTS,BBQ & MORE!!!

FOR THOSE WHO WOULD LIKE TO JOIN CONTESTS, THERE WILL BE:
1.MAKEUP CONTEST (OPEN FOR JR MUA) 20 PAX ONLY.
2.KAROKE CONTEST!! (OPEN FOR ALL!!)

OTHER ACTIVITIES:
lucky draw,best dress, fashion show, photoshoot session & more!

SMS 016-2128740 FOR BOOKING
FEES: RM100
DEPOSIT RM50 (1580 8830 5272 ) maybank NORSHAHIRA SHAHRIZAL
DEPOSIT NEEDS TO BE SETTLED BEFORE 30TH APRIL.
http://www.facebook.com/event.php?eid=192877527395664

faridFirdaus said...

mkn bnyakkkk...

Nana Maurer said...

guane gmbor ak dok jadi niii?

Misz Jenny said...

syamimi :
kete sport feveret ak gak!!!

banyok tehh pesanan..haha

Misz Jenny said...

Diyana :

amoihh, baru bukak blog eh..haha

ssshhhh..wat senyap dah r

Misz Jenny said...

Ama lin :
tu la, bala sebab rebut sotong dari aku...hak3

Misz Jenny said...

Kak Yan :

pheewittt...kak yan gengster teluk intan nak berdansaaa!!..

video hebakk!

Misz Jenny said...

Eyra :

erk??

Misz Jenny said...

Farid :

ehhh...mane ad...

xngaku2

Misz Jenny said...

Nana :

hahaha..asal yg aku jadi, oke r..

Nana Maurer said...

sengal tol mu ni!

Misz Jenny said...

nana :

HIK3..kawan sapa

ms_v!olet^4 said...

slah siapa??adkah slah i yang bru nk naik??xpom slah cik jaja yang duk tkan hon byak kali smpai org kat kdai tgok??;p

Misz Jenny said...

Qilah :

takde..takde..takde...

orang sume tak bersalah, nak2 yang tekan hon tu..haha...

KERETA yang BERSALAH!!! yeahhh