Saturday, April 16, 2011

Eh..Eh..Eh..blog saya takdak header rupanya..

Setelah menjelajah blog-blog yang kemain comel tu...
*halaaa....blog korang sume

jaja pun rasa ada sumthing missing.....apakah itu????


lama duk fikir-fikir akhirnya.....baru terperasan yang blog jaja takdak header rupanya....
hekhekhek....lawak la pulak rasa....

setelah berhempas pulas, perit jerih yang terpaksa dilalui....akhirnya....header itu pun siap..
*header kan nama dia? kan kan kan?


Phewww....peluh melelehhhh..*oke, ini tipu

Kawan-kawan.......satu soklan je nak tanya...
shomel tak? bukan jaja, .....header tuuuu.....
*cehhh, bukan pop sangat pun, ngade-ngade lak nak tanya...oke fine...

sila scroll ke atas untuk tengok lama-lama......ngee~

:p

p/s : guna picnik je pun....xde adobe photoshopppp.....

14 comments:

faridFirdaus said...

comel2..:P

angkasa said...

amboih sakan header dia gmbaq makanan..kuat mkn jugak hg jenny ek!haha

Misz Jenny said...

Farid :
tenkiuuuuuu

Misz Jenny said...

Angkasa :
hang ni laa.....bocoq rhsia ak nnti

sarzli said...

awat header sandar kt tepi....letak kt center la....br la comel mcm header aku..hahah

Misz Jenny said...

sarzli :

hehehe....unik pe..wekk

Tengku Hanif said...

visit my 'nothing' blog......:P

Misz Jenny said...

Tengku:
buat new post dulu..hak3

Izyan Masri said...

TAPE TAPE.YAN PON TADA ADOBE JUGAK.KITA BUAT IKUT KREATIVITI KEPAL NI JE XD

Misz Jenny said...

Izyan:
ntah, blasah je..hik3

zaty said...

jannah! haha.blog aku pn takdak header weh..aku tak tau photoshop bagai.so tak buat header pn.huhu..

Misz Jenny said...

zaty:
hahaha...tp oke pe xde header..

hidup mesti diteruskan..hik3..

*lama xnmpk ang kat blog

zaty said...

oke kaa?haha..entahlah..aku igt nk paksa someone tlg buat.keke~

lama tak npk?
aku ada ja wehh.
silence sikit kot.haha..takpa im back!so xkn sunyi dah.hoho

http://hisomi.blogspot.com/ - link blog aku. :)

Misz Jenny said...

okehhh