Saturday, April 30, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY...

Assalamualaikum semua...apa habaq? baik nohh.... cehh, bajet orang utara la plak, hihihi..

Ni sebenarnya, nak join TU...alaaa, yang kat atas TU..ce bace ape TU... tajuk tu lahh...
k, dah...takmau merapu-rapu hari ni, just be serious..ececee...




Kak Izyan Masri, ini bukan entri bodek-membodek untuk membolot hadiah Tempat 1, 2 dan 3..
tapi ini ialah fakta... (-_-)

Kenapa Blog dia best?

Jaja buat jadik karangan la ek..korang bace r
tapi tade perenggan r, sebab karangan ni tanak hantar kat cekgu..

 dia ni best sebab, banyak merapu-rapi tapi at the ending of the story tu macam ada pengajaran daripada entri yang telah ditulis tu..kiranya bleh jugak menyedarkan budak hingusan meleleh-leleh seperti jaja ni supaya menjadi lebih baik. Berhijrah itu kan bagus, ye tak kawan-kawan? Angguk cepatttt!! hahaha

Di samping itu, (amboi..ciap ada penanda wacana lagi) blog dia ni syok nak bace walaupun panjanggg aje entri tu..sebab dia menulis dari hati.. Dari mata turun ke hati, dari hati turun ke kaki... Erkk?? Banyak jugak ayat dia yang perghhh tahappp..kalah cikgu sastera.. Ops, terlebih sudah..

Blogger ni pun tak mungkir janji sebab dia dah janji aritu nak buat Giveaway kalau followers bertambah-tambah-tambah-tambah smpai seribu kot, tapi kali ni awal kot coz tadi jaja tengok tak sampai seribu lagi..on the wayy.. minah ni bakal popular r suatu hari nanti.. blanje kfc tau, jangan lupe!!

Next, because she is beautiful and hardworking. Tang lawa tu toksah nak kate r, memang sejak beranak tu cun melecun dah. kalau tak caye, terjah r blog NI.. Rajin juga orangnyer kerana kuat blogwalking dan menjaga dak rabbit serta aktiviti bisnes. Nak kata dah tua, muda lagi.. tapi dh rajin cenggini.. bagus..bagus...bagus.. Thumbs up!

Lagi ape ek...dah kering kontang idea hakuuuu.. Wahai blogger Izyan Masri, nanti........
*pilihlah saya jadik pemenang...tanak duit, nak makanan..hahaha

Sampai sini je kot, ternoktahlah entri jaja untuk kali ini...jaja menyeru kepada semua supaya tidak join Giveaway ini sebab jaja nak MENANG... kejam giler..tapi dah dalam syarat kena tag 2 orang...sooo

Jadi, mangsa seterusnya ialah :-

Ama Lin
Angkasa (yang ni kalu tak tag pun memang konfem dia join)

Kalau nak join...sila klik INI



Salam SERIBU kali sayang JAJA
           

4 comments:

Izyan Masri said...

SUDAHLAH JAJ COMEL,JOIN LAGI CONTEST NI,LAGI BERTAMBAH2 COMEL.HAHA.FUUH2,TIUP BAGI MENANG.THANKS JOIN YE CIK ADIK :D

Misz Jenny said...

samo-samoo..

cempakakuning said...

Gudluck dear.

Sis nak ajak join ga ni n mention cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/siapa-top-referer-fa-giveaway.html

amalin said...

auchhh.tag i ye.haha.nanati ye nanati ;)