Friday, April 8, 2011

Lawatan ke Terjah??? haha

post kali ni jaja rasa lebih panjang daripada biasa..
muahaha....
aritu, jaja and the gang pergi kat skolah..
nak lawat +ajar+kasik semangat bebudak band la kononnyer.
tersangatlaa bestttt taw...
asal jumpa budak jeh, terus hulur tangan
*taw dah yang diorang mesti nak shaking hands dengan I..ngeh3
alaa..jaja kan SENIOR..
setiap kali je sebut 'senior' kan..
tetibe rase megah +kuat+dewasa...
adakah itu normal???
hahaha.....

jaja pun amik kesempatan gak jumpa semua adik-adik Trumpet yang kusayangi..
muahmuahmuah..sayang korang..
:p

0h ye..bagi sape-sape yang belum tahu..
jaja ni player Trumpet dulu..
Musician wehhhh..
bangga-bangga..
*eh, ada ke orang nak taw?
lalala......tak kire, nak gtaw jugak...

''^_^"
haa! buat sape-sape yang tak bosan dengan cerita jaja nih..
meh sini..
nak tunjuk pic-pic yang disnap sama ada sengaja ataupun tidak..
nak tak? nak tak?


yarghh..ini dia..
instrument kesayangan+kemanjaan jaja..
*rinduuu..
time pergi sana jaja tak 'touch' pun dia
sebab rasa bibir dah keras..
takleh tiup kot...
ehehe..


go...go...go!!
adik-adik bolehhh!!!


awang sorang nih..kalau dah terjumpa 'benda' nih..
memang konfem melekat...
semua orang dia tak layan..
syok sangat la tuh..
wekkk..
*main lagu CANON IN D...separuh jalan je, sebab dah nyanyuk..
hihihi.....


Hamboihhh...kemain lagi korang berdua ehh
dah la suruh aku snap pic..
*geram2
Alaaaa....aku pun nak jugak...
please..please..please...
(buat muka kesian, tak taw nak kata apa)

Akhirnya...
ini dia!!

besar gedabak weihhh!!!
jangan jelez...

tapi siyes..siyess...aku tak reti pakai tuh..
ala..yang warna-warni tuu...
ape nama dia??
Pashuna?
Pashnana?

aku tak taw pun dia ada nama...
sampai la kawan aku yang baju pink tuh gtaw..
PASHMINA laaa
adeh, malu-malu...
(aku pun buat je muka blurr, nak cover kan)
aku bukan taw sangat bab-bab menatam shawl nih..
tu pun baru kali ke 3 kot aku pakai..
caye tak? caye tak?
seb baik ar lepas aku belit-belit tu terus jadikk..
ngeh3..
*adakah itu bakat terpendam?? persetankanlah..

******************************************************
masa malam tuh...time nak balik umah..
aku tersentap lorh...
keluar aje bilik band...sandal dah lesap..
mak aihhh....*berapi-rapi
ni mesti ad junior pergi dewan makan guna sandal i..
huh..
benci..benci..benci...
takmo kawan....

Aku semangat cari..
sampai ke lubang tong sampah pun aku belek
hmm.....last-last..
aku redha je laa...
*naik kereta dengan berkaki ayam

ada jugak bebudak tu nak pinjam sandal aku yang buruk berabad lamanya tu..

p/s: pasni nak gi cari sandal baru...yeahoooo.....
:p

12 comments:

Sheril (thePrincess) said...

haha kita nie vokalis band! ha, ayuhlah berjamming! :P

"FadH" said...

jenny, band ke? thun lepas ada prgi ssp lah ni? Apesal la x terjumpa tyme tu :)

Misz Jenny said...

Sheril :wahwahwah...aish, leh caye ke? karang ujan xbenti2..
susah2,,,haha

Misz Jenny said...

Fadh : yupp..ad g..
takde rejekiii

misz molecule said...

jaja skolah mne??

angkasa said...

jenny leh tgk cara pkai shawl kt fb :) i slalu lepak2 situ u tahu,hahhaha

Misz Jenny said...

misz : dulu skolah SM Sains SUltan Mahmud..

Misz Jenny said...

angkasa:
fb? katmane?? banyak sgt tmpt kat fb..haha

Syamimi Razali said...

WAHAHA. um. no kumin. shocked ! hihi

Anonymous said...

jaja!!!gmbr i tak jd lorh.malunye gmbo tuh.aduyai.sob2.len kali kne amek gmbr ngn lbh cun lg ok!

Misz Jenny said...

syamimi :
hati-hati, krg heart attack susah

Misz Jenny said...

Anon :
uihh..tudea...semangat nk amik gmbo lagi..

hak3