Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI!!

image
sape-sape nak join, klik sini





nak join gak!!!

btw, nak gtaw gak kat sume followers jaja...sori sangat-sangat..tak sempat nk blogwalking lorhh...
nanti jaja tebus balik okeh..
lagipun tangan ni dah gatal nak komen-komen kat post korang..
yeeehaaaa!!!!

sayang sume!!
*make sure korang kena sayang jaja gaks...heeee (ugut nih)
kih3....

14 comments:

angkasa said...

jenny aku malas nk klik link tu
cita cket ada apa?hihi

Misz Jenny said...

hish..ngade2..
tu utk sape2 nak join dgn abg ben..
klik je la..
mls nk cite..ngeh3

dwaty said...

salam perkenalan dan jom kasi gegar!!!

Misz Jenny said...

dwaty:
salam knal!

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HAJAR hasan said...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Misz Aien said...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

atieserina said...

gegar sini!!
satu group..kumpulan 5 ^_^


>>HyppTv<<

kakyong said...

kakyong dtg GEGAr


n3 terbaru kakyong.com
Asmara versi Flybait
Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

~farhana~ said...

gi masok nuh!