Wednesday, March 30, 2011

Secret Recipe!!

aku.........letihhhhhh...uhuk3..
(ngade-ngade, wekkk)

Alaaa, biar lah...tetap nak bagitaw jugak...

Petang tadi kan, i pergi Secret Recipe!! yum..yum..yum
best giler kan makanan dye..
tapi mahal.. :(

kami makan sampai mencecah jutaan sen taw tak..
xsangka-xsangka..haduihh..
ni bukti :

hampir 200 hengget woo..tu baru 8 orang je yang join..

yang aku tak faham, asal charge service dye mahal sangat...
dahlaa hantar makanan lambat..
geram nihhh.....
kalau lepas order, sesaat lepas tu terus dapat..
oke la, i xkesah....hahahaha...

dan yang penting.....kami telah Bang2 Boom sorang kawan yang bernasib malang..
wat lolok yang dye dah dapat tawaran pergi Mesir..
padahal, yang tukang talk2 tu, kawan aku jehh..
tak pasal2 dye percaye petak-petak(ganti bulat-bulat)
Si dia itu bernama :

padan muke awak!!!! hihihihihihihi

***************************************************************

tapi, lepas buat tu rasa menyesal jugak...
sebab dah buat dye *geram*
huhuhu...

weihh, sorry deh...
sayam awak!! hahaa

********************************
and then...
kami tak jadi pergi main boling....
wawawawa..
nak nanges....

(bila la nak slim nihhh...program exercise tak gerak2 pom...haisyhh)

tadi dah la dapat mesej...
"Amboi-amboi, dahtu, bila nak turun 5 kg nih"
(dah asyik makan je, biakkan lemak)


marah...marah..marahhh..

Hello awakkk, saya dah oke pe..mana la obes kan? kan? kan?
lagipun, masa melawat skolah tadi, ramai tegur saya kurus taw..
*padahal sorang je , hahaha

tak kire...wekkkk...
:p

lagipun, kesian kat lemak2 tu..
takde tempat nak kembangkan zuriat...
jadi saya rela, menjadi tempat pengumpulan lemak2 sekalian..
lemak2 jahat tak dijemput, yang baik je dehhh...
(waras lagi ke tak nimm?)

sebelum aku melalut dengan lebih panjang lebar lagi..
lebih baik la chow dulu...


salam seribu kali sayang....................

22 comments:

zatil said...

hahaha. jannah, secret recipe memang mahal ke? kenyang dop? haha. dop penoh g ekpong :P

Misz Jenny said...

kak zatil :

mahal arhhh!!!
tp seb baek kenyang, kalu dop gi saman doh sakni..haha

meh2, kite g due...

:p

EJA said...

itula yg heran..cr mahalla..tapi makann dia mmg sedap..

faridFirdaus said...

ternak r lemak2 bnyk2 ag..nt bleh bkak ladang..haha

Nurul Diyana said...

Hahah mahal gile yang weh. yana makan 3 orang pun da 100 lebih. wuuuuu :/

Alia Delaila said...

hoi macik! ;p ngadeeeeeeee. HAHA

Misz Jenny said...

Eja :
memang best!

sampai menjlat jari...hihi

Misz Jenny said...

Farid :

yelaa, pahtu bleh jual kat orang kurus yang memerlukan..

Misz Jenny said...

Diyana :
awak tu takpe, ade orang blanje..


3orang...hmm, sape la yer..hahaha

Misz Jenny said...

Alia :
hehehehe...
seperti yang ak kata..
mintak maap dehss

faridFirdaus said...

sape r nk beli lemak ye..:P

misz molecule said...

hahahha..nakal..



msti dia dah epy rase nk gtaw satu kmpg brite baik ni...





sori lme xsinggh..bz sgt..

Misz Jenny said...

farid :
ade r tuh..sebokkk..

sy xjual, kasik free je..haha

Misz Jenny said...

misz :

i memang waiting for your comment..
seriously....




heeeeee........


baik, understand..g study nuh, syuh syuh..


*beli krusi tahan lma skit, bru bleh stadi byk2...:p

Nasuha Salleh said...

haha..xpe lemak byk asalkn sehatttt =p

Misz Jenny said...

nasuha :
yes! akhirnyerr.. ad jugak penyokong!!


hidup lemak!!

(dh mcm insane je, hihihi)

sekamar rindu said...

salam....singgah folo ur blog..

Misz Jenny said...

wslm..

mkseh.. :p

faridFirdaus said...

tanakk!!!

Misz Jenny said...

Farid : xnak bagi pun dkat awak. prasan!

faridFirdaus said...

sy khurus kan..ne tau awk nk bg kt sye..hik3..

Misz Jenny said...

Farid :
Haisyhh....xmaulaaa