Thursday, March 24, 2011

Sudah cukup membuatkan aku kecut perut

Di SESMA 1001 kenangan terlakar,
Kenangan bersama suka dan duka,
Berbekalkan usaha dan bantuan guru2 pakar,
Akhirnya terbukti kejayaan milik kami semua.


Terima kasih cikgu!!!

Kelmarin merupakan hari yang sangat suspen, iaitu hari yang boleh membuatkan sume calon SPM 2010 terkena Heart Attack secara sengaja ataupun tidak sengaja. Situasi ini berkaitan jugak laa dengan jaja.
hehehe..
Debaran menunggu result keluar betul2 menyiksa jiwa dan raga.
Jantung pula berdegup kencang macam nak tercabut je, tapi nasib baik masih ada ribcage untuk membantu.
Bila dah sampai result kat sekolah, lagi la rasa xsedap hati la, perut bernyanyi la, kaki bergoyang la..
Namun jaja tabahkan diri, hadapi semua ini.
Dan Alhamdulillah, semuanya kuasa Allah.....dan jaja bersyukur dengan pemberian-Nya..
Tak perlulah nak 'announce' kat sini dapat brape kan...sekadar tahu 'clue' pun oke pe..






Yang penting, satu je kita kena ingat, Kejayaan takkan pernah muncul tanpa kegagalan..
Jangan mudah putus asa, kerana usaha itu penawarnya..
:)





Salam seribu kali sayang...

6 comments:

faridFirdaus said...

btol2..btw,congrate!! :)

Alia Delaila said...

gambo koya nak mati! wek ;p HAHAHA

Misz Jenny said...

farid :

mekaceh :)

Misz Jenny said...

Alia :

haaaa...tu ada unsur2 xpuas ati r tu

Alia Delaila said...

hahahaaha. mane ade :D

Misz Jenny said...

Alia :

dah terang lagi berspotlight taw