Saturday, March 12, 2011

Dugaan yang mendukacitakan..

Pada waktu ini...
dadaku terasa sesak..
tatkala dikejutkan dengan satu berita yang tak disangka-sangka..
berita yang hampir memusnahkan persahabatan kami...
so...aku tak nak laa cite banyak-banyak..
aku takut ada orang terasa..


tapi aku just nak pesan laa kat korang..
jangan mudah sangat percaya kata-kata orang len..
selidiklaa dulu..
tak pun tanya direct kat tuan punya badan..
ni tak, bila dengar je gosip hangat, cite panas ke..
terus aje jadi lurus bendul..
percaya bulat-bulat...
macam laa tukang buat gosip tu tahu sume..
dia pon manusia biasa gak laa..
tukang gosip ni pon satu..
dah takde kije laen ke..
asyik nak menyibuk jaga tepi kain orang..
kasi penumbuk nak?
gerammm nihh..


aku rasa muka aku da jadik cam baby nih, grrr....

aku pon penah gak jadi penggosip tak bertauliah..
tapi aku takdelaa over macam kau..
sekurang-kurangnya aku make 'research' dulu kat mangsa aku..
bukan pakat balun je...
weh..blah r...

kawan aku ni pun satu..
kalu laa dye percayakan aku kan senang..
takdelaa sampai jadi macam ni..
message aku tak dilayan...
chat aku dibiarkan...
haduihhh....
da tataw nak buat pe..
blurrr.....

yang pasti, aku da bertekad untuk deactivate acccount fb aku untuk sementara waktu...
aku da bosan dengan sume nih...
kenapa laa susah sangat nak percayakan aku???

ujian datang untuk menguji..
tapi kali ni aku pilih untuk melarikan diri..

:(
*sangat k.e.c.e.w.a + s.e.d.i.h.

ikut korang r nak pikir pape pon..wateverrr..
asalkan aku bahagia....weeee~

p/s : im getting sick with this 'nonsense' problem..huh

*salah faham memang perkara paling ngade+gila+memalukan untuk berlaku

update : masalah selesai!! :)

4 comments:

misz molecule said...

sabar.,,,








lame2 kite akan dpt reward dpd sabar tu..








bkn ke ssh2 dlu, sng2 kmudian??hehehe

Misz Jenny said...

misz:
yupp...da lame da bersabar...



tapi sabar tu ad limitnya kan?



:0

Tengku Hanif said...

knpe eh miss jenny?? huhu..would u share it?

Misz Jenny said...

tengku:
hmm...masalah ni xlah 'heavy' sangat..


so, xpyh share la kot..
btw, all problem settled..

:)