Monday, March 7, 2011

Cabaran yang seramm...xlaa..seram sikit je kot

berdebar...........dup..dap..dup...dap.... haduihh, nak terkucil ase..huhu.. nyesal datang sini, waaa! nak balikkk.. nak balik.. nak balik... xnak datang sini lagi dah.. uhuk3..
ramainye orang kat sini, nervous!!! Ya Allah, nak tercabut ase jantung, berdegup laju sangat...
ok...nak x nak..terpaksa jugak.. tabahkan diri.. huh!! Ganbatte Kudasai!! haippp...
Naik seram wehh bile je tengok MAKHLUK ber0da dua nih....
bukan xpernah naik, dulu ada la jugak, tapi sebab eksiden yang memang xngeri langsung, so da jadik takut balikk.. huhuhu...



konfem la bukan yang ni, ni da roda tigaa..agaga...

jaja pom mendekati kaunter yang tersergam indah usang tuh, n kasik borang blaja..
kena tunggu kejapppp...sebab tenaga pengajar masih 'invisible' ntah ke mane la agaknyer..
duduk kat situ, kaki da stat gedik2, xleh duk diammm.... n then....tu pun DIA!!...

Jaja : Assalamualaikum cikgu
Cikgu : Waalaikumussalam...
Jaja : Hmm...cikgu, saya xpandai bawak moto lagi nih, cikgu tolong ajarkan eh?
Cikgu : Takpe2, tunggu dulu..jangan risau..



ini dia!! moto yang mengubah idupku..lap u!! mmuahh..

Phewwwww......lega gilakkk...
jaja pon dibawak la kat litar khas, memang khas sebab litar tu untuk budak2 yang x pandai.. like ME..
wuhuhu.....
Lantak r, orang len nak kata pe pom...yang penting aku mesti pandai ari nihh...

Lame jugak r duk kat citu, lebih kurang sejam....n then terus diserap masuk dalam litar betulll..
Cayalar...jaja bukan bengap sangat kot, hihihi....
Bez tadi, ciap bawak laju2..kalah minah senget...ehhh..sori2..kalah minah rempit taw..
hamboihhh, cakap brapi-rapi...xlaa..xpandai sangat pom
*rendah diri balik

hidup ni mesti cool....so kalu jaja tengok girlsss bawak muto, i will say, WOW!! COOL GILAK AH!
memang respect terusssss....
tapi of kos la bukan dekat minah rempit...i respect dekat minah-minah yang skema..
maksudnya yang ikut rules oke!
yang bawak ntah hape hape tuh, nak respect??? pleaseeeee....baik la jaja gi respect kat kambing ke, lembu ke.. diorang pom lagi pandai jaga nyawa dari korang taw..huh
balik reban la weihh....menyebok je atas jalan..huh.. (kan da emo..haaa..)

p/s : to Misz M...tenkiu n, appruv my request oke.. bru add smlm...tp xpaksaa..hihi
:))

nota : korang kalu nak blaja moto, jangan takut ehh...wat2 bodo je kalu ade orang 'sound'..huhu

9 comments:

Tengku Hanif said...

waaahhahahaahaaa...hehehe....miss jenny x pndai bwkk moto eaa.....da graduate da pdhl kat tlc..ish2..hahaha

Misz Jenny said...

0o..mengata yerkk.. xpe2.. tg0klaa nanti.. huh

misz molecule said...

nak blaja moto.. tp mama xkasi..cdey:(

Misz Jenny said...

misz : sshhh, meh nak aja, jgn gtaw mama ehh..
:p

zatil said...

comel la jannah :) tenang je kaler blog. hehe

peeewit. jannah rempit la der. haha.
takleyh nak bayangkan :P

Misz Jenny said...

zatil : comel sy ke blog nih..aisyhh..

jom rempit sme2..hak3

faridFirdaus said...

disitu ad kemahuan,disitu ad highway..kata david teo..

Misz Jenny said...

farid : ni yang copy paste ayt orang apesal? karang kena saman baru taw..hihi

faridFirdaus said...

eh kan da tulis kate sape tu..xkna smn r kot..hihi