Monday, March 21, 2011

Soalan kuiz yang Hangatt..hihihi

yeehaaaa......tag-mengetag? ade jugak eh game semacam ini..hahaha
At first, terkezut monyet jugak arh...ingatkan ape la tadi...ish3

Baiklah, kepada Yana Gem*k n Hey There Delilah, ni aku nak jawab nih..
Korunk dengaq leklok naa...

1~ Adakah awak rasa awak hot?
Hmm...xla kot, sebab kat umah saya ad econ (wekkk, menyampah2)... :p

2~Upload pic anda dari PC sekarang



3~ Cerita la pasal gambar tu
Oke, itu adalah gambar yang diambil time driving, i really like it.
Disebabkan rase cam gambar ni cool je, then i pun TERupload..hehehe

4~ Bila kali terakhir anda makan ayam?
Ayam??? yum yum....bila eh? Rase2nye 2hari lepas kot, sebab takutkan Radiasi Nuklear tuh
(baiklah, saya tipu, haha)

5~ Apa yang anda buat selain dari menyelesaikan tag ini?
Facebooking, dan tak lupa juga..the most important, bergaduh dengan adik sebab rebutkan laptop..
jawab soalan ni really take time..huh..

6~ Lagu terakhir yang anda dengar?
Oh My Darling - Mujhse Dhosti Karoge
*saya memang minah hindustan!!!

7~ Selain dari nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
Jaja (of course my name in this blog)
Jenny n Jenn (ni sangatla kerap dipanggil masa BI class, lecturer pun terpengaruh),
Jannah Comey (yang ni prasan lebih, hihi)

8~ Tag lagi lapan orang
Farhana (xpayah laa kot)

9~Siapakah no 1?
Saya suka nama dia..FIRDAUS, just like my brother.. :)

10~ Cakap sesuatu pasal nombor lima?
Further study at Egypt..my sibling and i'm really proud of her

11~ Nombor tiga ada hubungan dengan siapa?
Dengan lelaki.....hik3

12~ Bagaimana dengan budak nombor empat?
suka berhibernasi, especially masa hujan lebat..

13~ Pesanan buat nombor enam?
Mimi! I lap u!! Kawan baru tak sehebat kawan lama! yeahhh..

14~ Kata-kata cinta untuk nombor dua?
Kata-kata ni untuk nombor je kan? bukan untuk orang nombor dua?
I......errrr.....I.......ermmm...
Nice to meet you!

15~ Berikan lima perkara yang anda tahu mengenai nombor satu?
Nama first Farid, nama second Firdaus, seorang lelaki, Percussionist, Taking engineering course

16~ Persamaan antara kambing dengan lembu?
Daging mereka sedap dibuat gulai dan dimakan bersama ikan kering..perghhhh..

17~ Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
Who???
tak kenal larhh....

18~ Gay or Lesbo?
I am a normal girl...hahaha
soalan-soalan ni memang best untuk dijawab, terima kasih kepada pereka cipta yang tak bertauliah..lain kali reka lagi ehh...

:)
Salam seribu kali sayang.....

p/s: seriously...sangat letih menjawab..

12 comments:

faridFirdaus said...

cam knal jeh yg no 1 tu..hihi

btw,best lagu baru..=p

"FadH" said...

hubungan dengan lelaki?? HAHAHA. bnyk la kau. tp xpe. serius, x kesah. :)

Misz Jenny said...

farid :

ngade2..tu bukan macam kenal. tapi konfem kenal!!






tenkiu!!

Misz Jenny said...

fadh :

haa..laaa....dengan lelaki laa..


baru wanita sejati..
xke gitu?
haha..

(just joking)

Tengku Hanif said...

eh3..!! mntng2 kte nie bz...slow2 je dy ngte op...o k . . .

Misz Jenny said...

Tengku :

Opsss...ada yang terasa...

Tengku Hanif said...

haha...mmg trse mokcik eh..:P..ngde..haha

Misz Jenny said...

Tengku :
haihh, padan muka POKCIKK

"FadH" said...

haha. jenny, x berminat lg yg tuh. Yg lepas2, x lupe lgi. -___-" masalah kn. :D

Misz Jenny said...

fadh :

agak bermasalah jugak..hihi..


bia je dulu, nanti da sampai seru, ada la tuh..
:p

"FadH" said...

haha, bnyklah nk smpai seru. x larat den nk tnggung. penat.

Misz Jenny said...

penat? banyak2kan bersabar eh..

:)