Sunday, March 6, 2011

Berkarat? so..kena letak gris ke?

*sambil mendengar lagu Grenade-ntah da brape kali repeat lagu same..huhuhu....

Otakku da berkarat!! ciyessss...nak faham pe yang orang cakap pom susah..wawawa..
Buktinya : 


Pagi2 buta lagi kawan jaja tepon..
nak share sumthing ler..
disebabkan suaranyer yang slow tahap 'mute' tuh..
ditambah pula dengan telingaku yang da lame x d service..
haru biru la jawabnyer...hak3...
dye cakap laen jaja faham laen...
jadik cam berkomunikasi dengan alien plak..hihihi
then, dye mintak suggestion untuk setelkan problem dye...
name pom otak berkarat kan, nak bg cadangan pon susah..
jaja sengeh je laa..
last2, dye sendiri yang bagi suggestion
eloklah tu, dye yang tanya, dye yang jawab...
pada pagi tu, jaja hanya menjadi seorang pendengar yang bagus
brav0!!..

misi membasuh otak sampai berkilat!!! yeahh....

to overcome this problem, i pon pergi laa cari2 bahan ilmiah yang bagus untuk dibaca...
bila dah jumpa, rase malas giler wehh nak bace....buku2 tu pun dijadikan perhiasan bilikku...
n then, pi baca suratkhabar...semangat giler ni nak cari ilmu! cehhh, bajet tol..lepuk kang.....
banyak jugakla info lam Berita Harian tuh, tapi disebabkan artikelnya yang sangat2 panjang lebar mengalahkan kelebaran bilikku, so.........xjadi laa nak teruskan membaca..wahaha.. teruk btol la aku nih..

kalu la dulu jaja rajin cam budak ni kan best! tu laa, mama suh bace buku dulu tanak..padan muke..
wawawa.....

0ke, time for godek2 blog...
Yup! blog sorang ni memang bez.....ayat gila2 dya pom memang leh tahan gak..
nak tercabut perut gelak xbenti...he...he...he...
identiti dirahsiakan, saje....surprise! wiiiiiii....
sape2 yang terasa, silakann yer...jaja tidak akan sesekali menghalang.. :p

bezlaaa sore dye, baru jumpe td lam youtube..

 
p/s : kelmarin duk layan industan sampai terlupa nak masuk dapur....heeee....

Salam seribu kali sayang.....

10 comments:

misz molecule said...

baru kenall najwa ni..
aishkk!!

ptut rmi yg like

Misz Jenny said...

misz: tu r, pandai men gtar lak tuh, cam pro jeh...

~NUR AMIRAH~ said...

x igt nk msuk dpur???
ish3..

~NUR AMIRAH~ said...

x igt msuk dpur???
haha..
ape la~

Misz Jenny said...

mirah : hehehe....ye laa

misz molecule said...

my pleasure dear..










small matter je:)

Misz Jenny said...

misz : 'dear'..sgt like..haha

:p

faridFirdaus said...

wat2 xingat tu sbnrnye..hik3

Misz Jenny said...

farid : lalala..xtaw2

faridFirdaus said...

=p