Sunday, October 30, 2011

Please Enjoy! Saranghae!


Assalamualaikum.....


Hari ni sepatutnya pergi Moscow Race...tapi adalah disebabkan oleh takdir yang telah mentakdirkan jaja supaya tidak dapat join harini..nak buat macam mana kan..hahaha



I bet, all of my friends there were having fun...Jealous.... (+_+)



Duduk sorang-sorang dalam rumah ni..nak kata boring..hmmm, tak jugak kot. Sebab jaja asyik makan je. Makan, minum, tidoooo... Rutin harianku. Takpe, nanti 1 november, kelas pun dah nak mula. So, hargailah masa yang ada ni.. Hoyeahhhh!


Jaja masih lagi budak berjiwa band...so terjumpa la lagu-lagu seperti ini....








Just The Way You Are-Bruno Mars (alto sax cover)






My Heart will go on-Celine Dion (Flute cover)





Dan, tak lupa juga kepada my favourite group! SNSD!!!!

Gee-Acoustic & Rock version (SNSD)

 



Enjoy!
xD



Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

9 comments:

faridFirdaus said...

like..!!

Anonymous said...

haaa...
best...best...best...

K.Nana said...

assalamualaikum...

kesian awak kne tgal. tp klu diikutkan seronok duk dlm umah sorg2 (bile x homesick) kan..?

hehe... satu benda akak tak paham dgn bdk2 yg join orchestra/band2 ni... where do u guys find the beauty of the orchest songs?

haha, sori la akk xpnah join band2 camtu, tp akk tgk adik2+abg+kwn2 yg jd bdk orchest dgr lagu macam tu... ngeri la tgk diorg feel lagu mcm tu. akak pulak ngntuk dgr lgu orchestra :P

K.Nana said...

owwhohh... lg satu.. awak suke lagu Gee yep? akak baru je suke lagu Gee lpas tgk Suju nyanyi Gee :P

Misz Jenny said...

Farid:

thanks!




Cik Anon:

:D




K.Nana:

Tu la, xde la boring sgt kot.. bleh bsing sorg2..hahaha


There's a lot of beauty!!! Seriously, smpaikan nak explain takut akak tak fhm.

I will explain in the next entry..
:)


Gee? Best best best, Suju nyanyi lagi best!

Ezzamh said...

like it!!
ponteng ek??haha

krolrijal said...

korang stat klas ktorang stat nk cuti..hahaha

zaty said...

setia sungguh laaa kt SNSD dia tuu.haha XD

Misz Jenny said...

Ezzamh:

Ops..hahaha..xtau2



krolrijal:

Untunglaaa org stat klas awl..
:(



Zaty:

hikhikhik...fhm2 je