Saturday, October 29, 2011

Segmen : Kenali diri saya bersama Puteri Kasih




Memandangkan kelas pun belum mula lagi.....so, setelah ditag oleh my beloved, Mimi Jali...jaja pun join la..


1- Jika saya memegang watak kartun, saya ingin sekali menjadi Shin Chan, sebab dia memang selamba dan lawak....hahaha

2- Saya ingin sekali bertemu dengan Shah Rukh Khan!

3- Binatang yang paling saya takuti adalah Kucing...kerana mereka suka bermanja secara over..tidakkk! Lagipun, saya ada kisah trauma dengan kucing...

4- Saya teringin bercuti ke tempat yang menarik bersama-sama keluarga! especially Abdurrahman..

5- Lagu yang paling saya minati ialah SNSD - Into the new world..yes, i'm in the new world..

6- Jika saya menjadi Perdana Menteri saya akan letak jawatan dan bagi peluang kepada Mimi Jali untuk menggantikan saya..hahahaha.....Dia memang pemimpin yang hebat.

7- Insan yang paling saya sayangi adalah Keluarga saya....dan awak.. :D

8- Perkara yang paling saya benci ialah lelaki ego, dan yang suka mencarut. Smoking juga.

9- Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tido ialah melihat jam. 

10- Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya, tegas, lawak kot, pemalu.




Tu je kot yang dapat dijawab, Cikgu...sila tengok jawapan ni dan bagi full marks! Opsss..hahaha






p/s : jaja nak tag

- Mekya
- Fakrul
- Yana

Sesape yang nak join, sila klik SINI
Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
         

13 comments:

zaty said...

good luck jaja. XD

debudebukehidupan said...

uhmm.. kt mne yg pemalu nie... cm lebong j.. XD

faridFirdaus said...

lpas bangun tdo bkn pakai spek dulu ke?? :p

Misz Jenny said...

zaty:

aku nk tag hang..tapi xjumpa..
hihihi...




Cik debu:

hahaha, betullahh!




Farid:

tidakkkkkk..tgk jam dulu

hanabunga said...

bab tegas tu aku setuju!

Misz Jenny said...

hanabunga:

mana hang tauuuu? hee~

Syamimi Razali said...

yesss ! thanks bagi peluang kat aku

jadik PM !!!

haha.

Misz Jenny said...

mimi:
kawan kan...hahaha

An-Najah said...

lagu Into the new world tu album bru ke?

Misz Jenny said...

An-Najah :

Eh, bukann..tu lgu dah lame dah..
first debut

An-Najah said...

hahahaha.maseni set ye muke posen blake.tgok muke seo hyun lain bebenor.

Nurul Diyana said...

Oh okay, baru baca. Will do sooner or later :)

Misz Jenny said...

An Najah :

muka juruh lagi masetu..haha





Diyana :

cepat kit!