Monday, October 3, 2011

Tak baik tau.....


Suhu hari ini ialah.............................................





Dan......suhu ini sangat menyejukkan...serius, tak tipu.....*ni belum masuk winter lagi
Nak-nak kalau ada angin bertiup kencang... memang menggigil laa wehhh.... rasa macam nak balut badan dengan comforter jeee..pastu golek-golek... mesti best.. hahahahahaha


Haa! 2 hari lepas jaja pergi kat kelas anatomy.....tempat tu macam cool je.. 

ni macam kawasan untuk orang study...



tempat study....cool tak? 



Hari ni pulak, hari yang sangat scaryyyyyyyyyy!!!
 Tadi masa kami jalan-jalan... Ada 2 orang lelaki Rusia tahan kami, diorang siap men'depa'kan tangan lagi... Konon-konon taknak bagi laluan la.. Geram gila kot!! Yelaa, badan diorang tu dah la besar, tinggi pulak tu.. Jauuuh berbeza dengan kami        =_='

*kami ni kecik, tak berapa nak tinggi, cute pulak tu...aigooooo.....


Nasib baiklaaa, last-last tu diorang bagi jugak laluan.. Kalau tak, I Dont Know What to Say laa... Speechless....



Alhamdulillah, tuhan bukakan pintu hati diorang supaya hentikan kekacauan/pengusikan dekat kami...
=)












Duduk oberci ni kena KUAT! katakan tidak pada 'bar'! 
*sila tgk jari sy







Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

6 comments:

Alia Delaila said...

Comel eh gambar last tu. Oooops :P

faridFirdaus said...

comeynye tmpt tu...

katekan tidak..!!!

D-SIM said...

Gap tu Bar ? G jadi B, P jadi R ke kalau bahasa rusia ?

Misz Jenny said...

AliaD:
opss, terasaaa...comel la plak..

hahaha

Misz Jenny said...

Farid: a'ah...mmg comel!


Dah kata dah...hahaha

Misz Jenny said...

D-sim:

yang tu mmg hruf 'b' dia macam tu.. cuma 'p' tu yang jadi 'R'..

so it goes, BAR... =)