Tuesday, October 18, 2011

Bersukan tapi tak berpeluh...

Setelah berhempas pulas menghabiskan medical check up yang sangat mengerikan, jaja dan kawan-kawan yang lain berjalan-jalan sambil menghilangkan segala STRESS di jiwa.. Macam mana procedure test tu? Hmm, biarlah rahsia. Kita datang negara orang kafir, takleh nak samakan dengan tanah air tercinta, Malaysia.. Sistem sini agak kuno la, Malaysia is better!

Suhu hari ni…
2011-10-17 14.17.53
sejukk..tapi better dari kelmarin sebab kelmarin 0 degree, hidung pun dah hilang kemana, dah tak rasa. hahaha….
Haa! haritu jaja ada terjumpa orang buat ‘freeshow’. Freeshow yang senonoh ye kawan-kawan. Jangan salah faham..






Kat sini memang banyak freeshow macam ni, so agak enjoy kalau tengok. Yela, jaja kan berjiwa muzik. Set band kat sekolah dulu.. wah, rindunya nak main trumpet! Sad smile
15
kenangan dulu-dulu……



Jaja nak tanya ni…. Korang, Halloween dah dekat ke? Sebab…..banyak banner halloween tergantung kat mall.
DSC00377DSC00378
*musykil-musykil.. Hari Hantu pun nak sambut jugak. Ntah hape-hape…






Dan….walau di mana sahaja kamu berada…jangan lupa untuk solat. Wajib!

solat 2solat 1solat 3
Ni gambar masa kitorang involvekan diri dalam KASUKI (Karnival Sukan Kita). Time ni waktu Zohor dah masuk , so apa lagi.. ambik wudhu’ dan solat berjemaah. Lain sungguh  rasanya bila menjadi muslimah di negara orang. Lebih terasa ke’muslimah’an itu.



Jaja main futsal………kitorang hampir menang tau tak!! 1-0… Hmm, takpe-takpe, tahun depan cuba lagi. Hoyeahhhhhh! Ganbatte!
Team kitorang bertajuk..eh…tajuk pulak, bernamaaa…. KITKAT HEBAT! Semua pakai baju warna Pink gituuu… Go pinky go pinky!

SAM_1082SAM_1087
SAM_1096
muka frust sebab KALAH! Arghhh… =_=’


Hambikkkk….semua gambar kau nak sumbat dalam satu entri…hahahaha. Sori kalau page lambat loading disebabkan gambar-gambar yang terlalu over bilangannya nih.
he…he…he…..
p/s : thanks kpd kak-kak yang terlibat dalam menganjurkan pertandingan ni! Spasiba balshoi..




8 comments:

Syamimi Razali said...

ishh.. . . intro hawtt ! ;p

sabar deh~

Syarafina Sabri said...

ain ada cerita . scary sangat .

hanabunga said...

bestnyaaaaa!!!! rajin hg join eh jaja.hg ni aktif betol :)

Misz Jenny said...

Mimi:

takpe..aku dah belajar utk redha.

Misz Jenny said...

Fina :

Menakutkan dan memilukan hati

Misz Jenny said...

hanabunga :

uihh..setakat main futsal setahun sekali, tu bukan aktif namenye..

hahaha

faridFirdaus said...

bersukan tp x berpeluh?? eh lupe plak ye dok kt rusia..hihihi..

wahh penyerang tu...kat depan...:P

Misz Jenny said...

main 7minit je..xsempat nk bpeluh.

hehehe...

:B