Wednesday, October 5, 2011

PROJEK itu musnah!!!


Assalamualaikum.......




Yoo! Hari ni sangat stress sebab ketika aku sedang menyiapkan satu PROJEK yang amat bermakna dengan menggunakan lappy cabuk  ni, tetibe je dia jadi 'not responding' then 'close'.....


Hoihoihoi...ni bikin wa panas derr....agak-agak r nak bergurau pun..
Karang tak pasal-pasal wa campak lappy ni, wa jugak yang susah...Lu apa tau....Hishh...
*pengaruh tengok cite KL Gangster, korang dah tengok belum??




PROJEK APA?? Haa! Nanti dah siap boleh la nak tunjukkan.. I need more days to fix it..
Huwaaa, dugaan..0h.dugaan.....






*********************************************************




Misi hari ni ialah TERPERAP je kat rumah, so tak pergi mana-mana.. VERY BORING youu.. Tapi nak buat macam mana kan, kalau selalu keluar merayau-rayau, jadi kutu rayau pulak.. Taknak lah.. Taknak jadi KUTU, taknak...taknak..taknakkk....



"PANGGGGGG!!!!!!APEKEHAL BISING SANGAT NI..kan dah kena pelempang.."
kata MAK JAH kepada JAJA



Ok...fine...SILENT MODE......


Tapi bila masa aku bising...aku hanya menulis..salah ke?


DAN


Aku rasa seperti, entri ini dah mengarut..jalan cerita pun entah ke mana.. Tak termasuk lagi plot, klimaks, dan peleraian....Semuanya hancur.....

Mungkinkah ini petanda untuk aku mengundurkan diri....hahaha....
Till next post! Wassalam



p/s: sorry for the inconvenience....

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

6 comments:

hanabunga said...

jaja hang belagak noh tak mai melawat blog aku dah la ni.takpa chek takpa :'(

Misz Jenny said...

hanabunga:

Wehhh, bila masa aku xmlawat blog hangg....cecite cecite

faridFirdaus said...

ape nihh?? pening kot bdk nie..projek ape??

❤ lovelymasha❤ said...

salam kenal..

sabar ye...kalau time menaip guna lappy mmg slalu camtu terutama kalau nak cepat..uwaaa..hehe

Misz Jenny said...

Farid:

Agak pening laaa...kekeke..

Ade la tuuu, nnti sy tunjuk

Misz Jenny said...

masha:

Wslm kenal...erk?

hahaha...

tu la pasal...serius geram!