Sunday, October 23, 2011

Panggung Sabtu la sangat...aihhh..



Assalamualaikum w.bt.



Semalam, nak dijadikan cerita la yer, jaja dan roommate sorang ni pergi kat bilik tingkat bawah, diorang kata ada  macam Panggung Sabtu gitu... Alaa, apa lagi kalau bukan cerita hindustan kan?

so sweeeeeeet!



SRK..macam mana la sy xterpikat dengan awak, hensem sgt....




Kitorang tengok cite Kabhi Khushi Kabhi Gham secara berjemaah. Best memang la best, sebab tuan rumah sediakan makanan sampingan macam cornflakes, kismis, mashed potato, air coklat, jus epal dan macam-macam lagi la. Sampaikan terlupa tujuan datang situ rupanya nak datang meng'hayati' cerita. Banyak jugak part-part sedih dalam tu yang telah dirosakkan moodnya oleh Cik Eva.

Asal ada time nyanyi je, dia ikut...................kalau merdu takpe jugak.
Ni sumbang kemain lagi eh..........cair najis telinga i! hahahaha





Disebabkan LEKA sangat tengok cerita, tup-tup dah pukul 12.30 malam. Nak balik naik lif, tapi lif dah tak berkhidmat dah kalau lebih pukul 12. Diorang matikan suis kot. Nak naik tangga karang, ramai pulak lelaki yang duduk smoking kat situ. Seram aihhhh! Takut jugak kalau jadi pape.



*tetibe mentol pun keluar! alaaa, macam dalam cerita kartun tuuu.. :D

lebih kurang macam ni la...kot..




Haa! Fikir punya fikir. Terlintaslah satu nama yang memang familiar sangat dengan jaja. Nak tau tak siapa?



Jengjengjeng!!!



Fakrul menjadi pilihan saya!




Apa lagi, terus capai handset, lepastu call dia. Harap sangatttt supaya angkat. Urgent nih!nak balik bilikkk!




teeet......teet.....teeeeet.......teeet..... (dupdapdupdap)

"Hello, Fakrul, ada kat mana sekarang ni?"


"Haa? Ada dalam bilik la. Kenapa?"



"Hmm...turun tingkat bawah kejap boleh tak. Nak suruh tolong temankan naik tangga, ada lelaki kat situ. takut. Nak naik lif tapi dah pukul 12 lebih ni, tak boleh dah lah. Aci tak?"





"Ok-ok..kejap...nanti tunggu kat tangga eh."



"Orait!"





Phewww....lega sungguh! Nasib baik la ada mamat nih. Kalau tak, menangis tak berlagulah kat situ sebab mata pun dah mengantuk. Nak tidooooo....



Sampai je depan bilik, dia pun bagitau,  "Ketuk la dulu, karang takde orang pulak dalam bilik."


dan...saya hanya tersengih...



Segan sebenarnya nak call Fakrul, mintak tolong..sebab baru je lepas gaduh dengan dia.... *malu
Lain kali taknak dah gaduh dengan dia... menyesal.    (T_T)



Hihihi...baiklah. Nasib baiklah ada awak ye Fakrul! Terharuuuuuu!



Terima kasih kawan!


p/s : pengajaran kali ni, jangan lepak bilik orang lama-lama sangat!huhuhu


notaharini: aku sedang belajar erti menghargai orang yang menghargai aku... :)

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

7 comments:

Fakrul Airul said...

hahaha,, jannah2, lain kali jgn la duk bilik org lain smpai lewat malam, hahaha, anyway, biaser la tue,,, sama2 cik jannah! :)

Misz Jenny said...

Fakrul:

tobat dah! xnak buat lagi..huhuhu

faridFirdaus said...

SRK dah ad yg punye..xleh xleh xleh..hahaha...

jgn lepak bilik org lme2 ag ye...:p

Misz Jenny said...

Farid:

alaa, xleh pasang 2 ke? -..-

:p

hanabunga said...

Amboi sweet aih hg dgn fakrul.hehe lah awat tak tidoq aje kat bilik kwn hang?

zaty said...

lpsni boleh aa lepak lma lgi sbb dh tau ada org boleh mnx tlg teman naik atas.kn jaja? lol. X)

Misz Jenny said...

hanabunga:

kami kan kazennn! hihihi..
myusahkn plak nk tido blik org..
nk pjam comforter lagi..

sejuk. :p






zaty:

aishh, kesitu pulak hang ni..
cepuk karang!