Tuesday, October 11, 2011

What a tiring day...


Assalamualaikum!

Entri kali ni dimulakan dengan nada jeles + iri hati + cemburu...kerana.........

kerana...........




Arghhh! mana aci kan.. kawan-kawan yang lain semua dah nak habis 1semester.. Aku? Aku bila lagi??
Kelas pun belum start lagi, huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!



Mama! nak balik!! *tetibe je





Hmm, 15Oktober ni ada 'Entrance Exam'.. Berdebar jugakla.. Harap-harap boleh score tinggi-tinggi.. Tapi, nak markah tinggi kena la ada usaha. Ye dak? Memandangkan jaja pun belum mula study lagi ni, tu la berjalan je memanjang kan. Padan Muka!  (=_=')




Esok dah nak start study lahhh! Saya jeles kalau tengok orang lain study ni, sebab saya nak jugakkkk!
*daku sedar siapa diriku, xgifted..so kena usaha lebih! caiyok!






Korangggg....tau tak, tadi kan.. Ada latihan kebakaran kot.. Sebab masa dengar announcement kat speaker tu, memang tak faham langsung. Bahasa Rusia laa, tak pandai.. huhuhu...
So, bila MAMA = WARDEN kami suruh turun, kami pun dengan pantasnya mencari kelibat tangga dan menggunakannya...





Tingkat 13 kottttt! Letih gilaaa! Nak naik turun tangga bukan senang! Sampaikan masa sampai tingkat bawah tu, memang blur lah sebab tak faham announcement tadi kan.. so , bila semua manusia kat situ start gelak-gelak pastu naik ke bilik masing-masing.. So, macam dah boleh agak.. Latihan kebakaran kot.. KOT je la.. saya pun taktahu...hahaha



Tu la pentingnya ENGLISH RUSSIAN education! *gaya Usop Wilcha





pengumuman..ni bukan tangga hostel saya sebab yang saya punya lagi 'antik'.....hahaha





dan saya S.E.M.P.U.T....kerana terlebih menggunakan khidmat SI TANGGA KERAMAT itu..



Sekian terima kasih =p



Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

9 comments:

zaty said...

yayy ! dh habes sem.ohh..ada bdk tu jelesss laaa.haha. auch. hehe XD

Misz Jenny said...

siyes jeles beb!

misz molecule said...

hahah.bkorban apa saja la dik oiii

faridFirdaus said...

gudluck..blaja blaja blaja..!! fighting..!!

hanabunga said...

bapak ah tingkat 13 turun tangga.sebbaik tak naik tangga.kalau tak haihh SEMPUTTT!

Misz Jenny said...

misz M:

ku korban segalanyaaa! yeahiyeaaa!

Misz Jenny said...

Farid:

Fighting!

Misz Jenny said...

hanabunga:

woot woot!
bukan TURUN sahaja yee. NAIK pun ye jugak!!

Semput2

Syamimi Razali said...

HAHA.

padan muka ! kena tipu. hehe.
naseb baek ade tangga tuh. ;p