Friday, October 7, 2011

Merewang ke Pushkin & Metropolis


Hello!! Berjalan-jalan itu merupakan satu aktiviti yang MELETIHKAN.....huhuhu....


METROPOLIS!



Jaja baru je lepas melawat bangunan tersergam indah bernama METROPOLIS buat kali kedua.. Yelaaa, kitorang nak cari 'bubble' untuk winter ni.. Takut-takut tak tahan sejuk karang, takde la BERBUNGKUS je dalam selimut tu kan..hahaha


Bubble tu apa? Ishh, ni bukan buih-buih macam dalam akuarium tu.. Ni bubble macam.. Haa! Macam gambar kat bawah ni.





Bubble ni memang efficient la kalau guna masa winter. Ada je yang boleh bertahan sampai 
-10darjahcelsius..Tapi atas jenis bubble la..so kena pilih elok-elok. Bubble ni jenis baju dia macam ada gelembung-gelembung udara, so bila anda memakainya, terasa 'keep warm' gitu..anda juga akan merasakan diri seperti GIANT! Besar kot! *tetibe rasa gemuk semacam pun ada...effect gelembung tu la







Setelah berpusing-pusing 3/4 mall ni, akhirnya TERJUMPALAH bubble comel untuk dibeli.. Harga dia ada la dalam 2500 Rubel, bermakna kalau duit Malaysia berjumlah RM250. Memang Berbaloi!! Kat kedai lain semuanya mahal..Pokai la ambe duduk sini.... Mana taknya, Moscow kan taraf hidup tinggi.. Semua barang boleh dikatakan MAHAL...tapi kalau rajin 'menyelongkar' harga, mungkin la boleh jumpa yang murah-murah sikit.


Malangnya....saya agak malas untuk melakukan perkara sedemikian...teheeeee...



Disebabkan hari ni saya bersiar-siar dengan kawan-kawan dan juga Si Fakrul, so TERbanyak jugakla gambar kami berphotoshoot bersama.. Alaaa, photoshoot la sangat....kehkehkeh....





ehem ehem....bajet jadi artis jap..hahaha









merindukan ORANG JAUHHHH...ohoi~












We......Cousin Forever...Eceehhh...

Sebenarnya...gambar ni dah menjadi kontroversi kat Fesbuk.. SWEET la, TOMEY laaa.. haduihhh..
Sabar je la kami layan korang punya komen sampaikan penuh kotak notification.. (=_=')

Rilek r..gambar je pongggg......kikiki



Hai, Fakrul, apa khabar?? (^_^)






p/s : gambar takdela comel sangat sebab kami bukan guna DLSR, guna kamera biasa je punn.....




Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

12 comments:

hanabunga said...

wey cousin hang ka dak laki tu?amboih hot story from rusia nih!hehe

Fakrul Airul said...

haha,,janah2,,,, sayer khabar baik~~ hee thanks for the pics~~

Syarafina Sabri said...

cousin ?

Misz Jenny said...

hanabunga:

a'ah...betul la..kazen akuuu...

hihihihi...

uihh, xde mknanya..

Misz Jenny said...

Fakrul:

hihihi... welc...
=p

Misz Jenny said...

Fina:
iyaaa...sepupu...

faridFirdaus said...

=)

Syamimi Razali said...

lawaa lah anda nie. ;)

Misz Jenny said...

Farid:

(^_^)

Misz Jenny said...

Mimi:

aiseymannn, tkejut sy..

hahahaha

zaty said...

amboi jaja cazen.. ahaha.XD

Misz Jenny said...

zaty:


kikiki..eyolaaa