Monday, October 10, 2011

Terbaiklah!!!


Beginilah suasana di waktu pagi hari.... Subhanallah, cantikkan?




masa duduk kat Malaysia takde pulak nak ambik gambar pepagi hari camni.. hahaha...


Tapi.......comel kan langit tu... (0_0) kan? kan?


Tadi, kitorang pergi jalan-jalan kat rumah senior, ada jamuan makan sikit.. Bestlah, senior kat sini semuanya sporting!! Baik pulak tu! Wahhh, sukanyaaaa! 

Dan hari ni agak 'malu' laa..sebab masa kat rumah senior tadi, jaja tumpang duduk atas katil dia.. Taktau la macammana, buas sangat kot Andai itu Takdirnya, katil tu berbunyi! Macam bunyi katil patah youuu.. Takut kemain lagi aku ni.. Yela, dahla datang rumah orang, jahanamkan pulak hartabenda dia.. Haduihhh..
Takpatut betul... 


Sorry Kak Iman...(pemilik katil itu)

Maafkan saya...maafkan saya...maafkan saya....Wahai kakak comel, maafkan saya.. OK? Cun! 
Hahaha...

On the way balik tu, ada la budak 2 orang ni haaa! 
Siapakah mereka?? Sila tengok gambar di bawah.........



Nahhh! gambar besar gedabak dah ditampal di blog ni..
Puas hati tak? kekekeke
(tuan punya gambar, jgn marah, cool2 sudahhhh)






p/s : harap-harap ada lagi jamuan lepas ni, whoaaa, bolehlah makan puas-puas.. ngee~

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

8 comments:

faridFirdaus said...

ye..comel sngguh ciptaan Allah...=)

byknye makannnnnn...

hanabunga said...

buas betul hang ni jenny! :)

ashrul affiq said...

buas2...!

Misz Jenny said...

Farid:


hehehe....jgn curik makanan sayeee!

Misz Jenny said...

hanabunga:

Alaaa..bukan salah akuu..

*xnak ngaku plak..

Misz Jenny said...

ashrul:

almk! tbcor rhsiaa

zaty said...

jaja hg lompat ke apa tasa katil tuu,hhaa..buas sgguh! XD

Misz Jenny said...

zaty:

duduk je laaa