Thursday, June 16, 2011

Apabila hatiku berbuah.....erk?


Assalamualaikum.....buat kesekian kalinya jaja memerah otak untuk bercerita.. Jangan jadi BEDTIME STORY udah la yer, nampak sangat keboringan sampaikan tertido.. hahaha










Oke, hari ni jom kita bercakap pasal buah hati......



(=_=)

Hari tu nak bercakap dah pasal ni, tapi ntah macam mana, terpostpone pulak.. Ishh, whateverlah, hari ni tetap nak settlekan tajuk ni.


Jadi, marilah kita bercerita pasal buah hati jaja! Jaja ada 7 orang buah hati, termasuklah si dia..

(6_6)

banyak tak? Tapi kalau nak diikutkan, 10 buahati, termasuk tokwan, nenek, tok skali. Lagipun jaja memang sayang nenek! seriouslyyyy.....I love you! Kami memang rapat sejak dulu, tapi nenek duduk kat Kedah. Jarak memisahkan kita nek kan, tapi takpela,
I WILL ALWAYS LOVE YOU!!
mmuahhh!


1st : mama
2nd : aboh
3rd : akak busuk ke akak cantik?
4th, 5th, 6th : adik-adik comel ( menurun kakak la tu, hahahaha)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


and lastly.............MR. POWER RANGERS MERAH! (PRM)


jaja mengaku ini entri berani mati sebab sebelum ni takde siapa yang tahu kewujudan Mr. PRM. Harapharap takde siapa yang menerjahku semata-mata untuk mengetahui siapakah dia, hihihi....





Bukan tak nak bagitau, tapi dia ni busy mengalahkan Perdana menteri. Al-maklumlah, power rangers kan. Memang sibuk. Tapi kalau nak diikutkan, jaja sepatutnya lagi sibukkk sebab........................
jeng....jeng...jeng......



I'm THE PINK ONE!!!!


Power Rangers Pink datang!!! yeahhhhh........



ni masa kami berjalan-jalan kat oberci, berposing sakann...hahaha
*gambar curik dari google



Dengan ini, saya berharap agar Power rangers merah saya tidak akan menggatal dengan power-power rangers wanita yang lain...titik......kalau tak, saya akan berkahwin dengan Abang Otromen, takpun dengan Nobita..hmmm Seth Tan pun boleh kot..erk??





Ya, saya tahu.....sangat kebudak-budakan kan entri ni...
Inilah dirikuuuuu.......terimalah daku seadanya...... (^_^)




walau di mana kami berada, jaja takkan kasik power rangers kuning bergambar di sebelah PRM..huh
NEVER!!!



(@_@)





p/s : entri ni khas ditaip dengan berpenat-lelah..berpeluh menitik-nitik kerana memikirkan hari jadi buah hatiku, si merah yang semakin hampir...hehehehe..manis tak?


notaharini : manusia ni macam-macam ragam, so, terimalah mereka seadanya =)












Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

16 comments:

faridFirdaus said...

aiyyakk...budak kecik..!! =p

Syarafina Sabri said...

macam2 la jaja ni .

Fadhilah Fa'idh said...

Jenny, serious ni, bace sambil gelak, comel sangat power rangers tu. hahaha. Ingat pulak tyme kecik2 melangut depan tv tngk crita ni sambil berebut nak duduk kat tmpt yg plg best, LOL

Misz Jenny said...

Farid :

awet mudalahhhhh..bukan budak kecik, haha

Misz Jenny said...

Fina :

Erk???

=p

Misz Jenny said...

Fadhilah Fa'idh:

hehe, gelak sakan eh..xpe2..

(o_o)

memanglah, kena cari tempat paling cool, baru syokkk.... hihihi

debudebukehidupan said...

00hh~~ awk la power rangers pink yg slalu wat rusuhan tuuu... kne report nie... berat2.. ahaha :)

angkasa said...

hhhahaha asal power rangers kuning xleh dok sbelah merah?alolo jeles laa tu! :)

~farhana~ said...

HAHAHAHAHAA!!

Izyan Masri said...

ECECEY.MEYH SINI TUNJUK SIKIT BUAH HATI YG SORG TU KAT KAK YAN XD

Misz Jenny said...

debudebukehidupan :

ops...terbongkar rahsiaaaaa...

:D

Misz Jenny said...

angkasa:

eh mane bleh..bukan muhrim...

hahahaha

Misz Jenny said...

farhana:

hihihihihi

Misz Jenny said...

kak Yan:

eh eh eh..enggak bisaaa dong...

=p

Nurul Diyana said...

hahaha klako weh semek ni sorang ;D

Misz Jenny said...

yana!!!! malu sayeeeeee...


hahaha