Wednesday, June 1, 2011

Lagi-lagi pasal kehidupan kat sini (Day 4)


Assalamualaikum......




Berita baik pada hari ini : SEMUA KELAS DIBATALKAN!!! yeahoooo.. buat sakit kaki je jalan jauhjauh nak pergi kuliah.. Kolej ni bukan kecik, besar beb! Maunya tercabut kaki nak round-round satu kolej. Yela, kolej dengan sekolah ni lain. Kalau dekat sekolah dulu, jalan tak sampai 2 minit pun dah sampai kat kelas. Hostel dengan kelas jaraknya sejengkal lah katakan..hihihi...
*lupa lak nak snap gambar keluasan kolej ni







Tulaa, dulu masa sekolah jalan macam lenggang kangkung ala hantu mak limah. Tak ke haru kalau ambik masa 15 minit dari hostel ke kelas? Orang lain semua 2 minit. Eh, ni bukan jaja..tapi orang lain oke. Saya ni prefect yang berdedikasi la kononnya waktu dulu-dulu. Bak kata orang PANTAS dan EFISYENnyer! Siap terpekik-pekik, terlolong-lolong suruh budak lain kosongkan asrama. Cool tak?


(^_^)



Oh ye, hari ni sangat lah letih sebab jaja and friends tawaf separuh kolej tadi. Tu baru SEPARUH! kalau satu kolej, Im speechless lah.. (+_+)

alololo, cutenyerrr...



Disebabkan badan pun dah melekit-lekit, so kitorang pun tumpang la laibri kejap, nak sejukkan badan secara percuma. Ecece, korang pun mesti pernah buat kan? kan? kan? Ngaku je la, lalalalala~




Housemate lain semua dah balik rumah masing-masing sebab diorang dah free dari kuliah untuk minggu ni.. Tinggal 3 orang je la dalam rumah ni out of 10. Sebab kami ada kuliah pagi besok.. Huwaaa, tacing lagik! sobsobsob (T_T)



Sabor je ler.....kalau tak kita bakor je bilik kuliah petang ni...boleh balik awal, hahahaha


p/s : nak balik jugak boleh?


notaharini : rumah saya sangat comel, sebab ada wi-fi, hehehe





Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

6 comments:

Syamimi Razali said...

prefect dedikasiii ? ?
wooaaaa. terpegun i.

hahaha..

Misz Jenny said...

Syamimi :

Eh, bukan ke kita due eh, prefect yg mantoppp..hihihi

faridFirdaus said...

lenggang pon xsalah..tp turun r stengah jam ke sejam ke sebelum kelas..ok jeh..hehe


waa follower da 100..bgus2..=)))

najihah sahami said...

hahaha...selalu gk tumpang ekon kat library. kuat ooo..kejap je hilang peluh. kalau leh lena lagi baik kan.hahha

Misz Jenny said...

Farid :

haha, cadangan yang bagus!!!

:)

Misz Jenny said...

najihah :

tu r, nak tido dah tadi..

tp macam tak sopan r pulak

hehehe