Monday, June 13, 2011

Sedihlah macam ni (*_*)


Bila bukak laptop....tiba-tiba rasa nak menangis.. (T_T)







Sedih bila fikirkan pasal family yang duk jauh dengan jaja. Ditambah pulak dengan kehadiran si comel Abdurrahman yang baru berusia 1bulan lebih. Rindu nak dukung! Wuwuwu....






Sedih bila fikirkan sikap diri sendiri yang selalu memandang remeh soal dosa pahala. Bila kita buat baik kita dapat pahala kan. Tapi bila dah mengumpat kat orang lain, pahala kita dia pulak yang dapat. Harap boleh hindarkan diri dari menyertai aktiviti 'sampah' ni lagi. Bergosip cite HOT memang la best, tapi kau tau tak, neraka tu lagi HOT!  Taknak dah!!!! Help me!! *azam baru






Sedih bila fikirkan pasal hubungan dengan Dia yang entah kemana. Berserah je la dekat Allah, semoga urusan kami dipermudahkan oleh-Nya.






Sedih bila.........................................................titik.....ZzzZzzz......




Kenapa entri ni macam moody sangat je, korang tak rasa macam tu ke?


tapi jadi happy balik sebab kawan-kawan kat sini semua SPORTING! Haa, sampaikan fesbuk jaja pun jadi mangsa tau tak..tengok ni



i swear , i never post this on my own.....

hahaha, jaja mampu tergelak je la tengok benda nih. Tapi malu jugakla. Mana la ada orang lain buat status prasan, bajet cun macam tu. HOUSEMATE jaja ni pun memang beres ah! Kondem fesbuk jaja ek, siaplah!

Ada lori ada bas, 
Lain kali jaja balas!


Ingat tu!!


Sape nak berhenti mengumpat? Baca NI




p/s : kalau status macam ni, ramai je yang nak like..hahahaha



p/s : sape nak beli dress/shawl yang lawa-lawa bleh lawat blog ni, FLOELLA BOUTIQUE..
murah je ponggggg




Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

12 comments:

~farhana~ said...

rasalah.......duk jauh dari rumah..hihi :P

Fakrul Airul said...

banyak nyer sedih,,,, cian plak,,,, huhuhu,,, chill la,,, hahaha,,, ummm,,,sorry,,,

Syarafina Sabri said...

ain sakinah . haha

faridFirdaus said...

jgn la sedih ag,,nak nangis jgak nie..:(

angkasa said...

alolo jaja.aku pon kadang2 sedih jugak.bukak lappy mmg sedihla sbb tpampang gmba famly kan.xpa be a touggh girl k?!

Misz Jenny said...

farhana:

yelah, kita mmg jauh dari rumah
(=_=)

Misz Jenny said...

Fakrul:

chill2..hohoho

Misz Jenny said...

Fina :

haaaalaaaa, kawan hang yg kondemkan fesbuk cheqqq

Misz Jenny said...

Farid:

tak braderlah kalu mnangis cik oi..haha

Misz Jenny said...

angkasa:

hang ponnnn...


stadi byk2 tau, hehehe

Namee Roslan said...

jenny...saya belek2 entry sy td untuk balas jejak semua yg pernah dtg di blog saya. :) hey..eh kalau tak kena hacked dengan kawan pun cik jenny kita ni comel apaa :) salam kenal.

Misz Jenny said...

nameeroslan:

eh, thanks sudi singgah :)

hihihi..comel-comel..

kih3