Wednesday, June 8, 2011

Bila Hatiku berkata-kata


Bila kupandang kiri....kupandang kanan....... terasa sangat takut sebab bebudak kat sini semua bijak-bijak..


Saya mengaku, saya hanya manusia biasa, maybe tiada extrordinary... tapi saya akan usaha untuk memastikan cita-cita saya tercapai.. Mungkin tu je yang saya boleh ikhtiarkan. Tidak bijak tak semestinya takkan berjaya. Depends on someone macam mana cara untuk atasi kelemahan tu.





tapi... i tetap terasa Rendah diri..

persetankanlah ape yang orang lain nak kata! just be Yourself! Dah, nak senyummm plak




p/s : rendah sangat ke aku ni smpaikan TERendah diri...huhuhu



notaharini : Bijak bukan pengukur untuk kejayaan tapi USAHA!






Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
 


        

8 comments:

faridFirdaus said...

Btol btol btol...=)

Syamimi Razali said...

law de 100 org bijak, awk salah sorang
law de 10 orang bijak, awk jugak one og them
law de 1 org je bijak, sy yakin awaklah org nye :)))

Nurul Ezra said...

:)

Misz Jenny said...

Farid:

adk bradik upinipin eh?

Misz Jenny said...

Syamimi :

mimi! you're so sweeeetttt!!!

Misz Jenny said...

Kak Nurul:

=D

angkasa said...

xbijak lagi dah dpt straight A's.heran aku hg ni.tlgla jgn ckp cmni.kalau hg kata xbijak,hbs yg dpt 3-4a ja apa pulak?

Misz Jenny said...

angkasa:

kalau nk dibandingkan dengan bebudak kat sini, sume top lg dari aku..

heee~

sume bijak, usaha je yg pnting!