Thursday, June 2, 2011

Kami yang takde kerja..lululu


Assalamualaikum...yup! entri kali ni masih lagi mengekalkan penceritaan pasal kolej. Mesti bosan kan? Alaa, rilek r derr, bukan selalu buat macam ni...hehehe




Semalam, semua housemate kan balik. So, kami-kami yang tinggal ni sangatlah rajin pergi MENERJAH rumah bebudak yang dalam persediaan ke Rusia jugak. Bagus tak? First and foremost, rumah pertama yang menjadi pilihan ialah jiran sebelah. Masa nak masuk tu takut jugak sebab semua yang tinggal dalam tu macam senyap sunyi je. Tapi orangnya ada.. Hishhh... Kemana la mereka ni agaknya yer? Rupa-rupanya, majoriti bebudak tu duk main laptop. Patutlaa sunyi! Ingatkan takdak orang. Lepas kenal-kenal tu, blah r kan. Tak cool la singgah lama-lama...



(O_O)




Rumah seterusya yang menjadi mangsa ialah jiran di hadapan kami! Tadi dah ketuk beribu-riban kali, tapi takdak orang yang layan pun. Tacing aaa camni. wuwuwuwu.. Time malam gitu, pergi ketuk sekali lagi, pastu terus terjah rumah tu.Aiyooo.. Rupa-rupanya tuannya sedang lena diulit mimpi indah bermimpikan tutttt petang tadi. Uih, nasib baik dah bangun tido. Leh gak nak lepak-lepak dalam bilik DIA.




Perempuan, kalau melepak..tak hengat dunialah. 2jam bersembang pun tak cukup lagi. Start dari pukul 9 sampai 11 malam. Tapi, rasanya banyak merepek je. tak merepek, kami merapu, kalau tak merapu, diam terus. *tanda malaikat lalu. Tapi kalau diam memang tak sampai seminit sebab BUDAK BANYAK CAKAP join sekali. Jaja tukang menyampuk je. Tak cakap banyak, lalalala



Ada bad news tau tak. Tu la, ketawa banyak sangat tadi, kan dah menangis. Hukhukhuk. Masa nak keluar dari rumah dia tu, jari kelingking jaja tersepit pintu!!! Pintu dah la berat, macam gajah! Sakitnya hanya tuhan yang tahu. Jaja tak tunjuk la muka sakit depan geng-geng bas sekolah. Buat-buat Cool sudah, hihihi..
Hebat tak?




*dushhh






p/s : tak jadi balik rumah lahhhh 
notaharini : perempuan bertudung sangatlah cantik dan manis dipandang =)





P/S lagi : Joanna dengan Jannah tak ke sama je bunyi dia???







Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

14 comments:

Fakrul Airul said...

mengada-ngada,,,wekkkk,,, dah bosan,bwak la kete,,bleh kita pi jlan2,,,hehehe,, pa tumpang skali yerk!!! :)

Joanna R. said...

hahaha. laiiinn. =.='

Misz Jenny said...

Fakrul:

save minyak laa..haha

tayah tumpangla, selalu nak menyibukk..

lalala

Misz Jenny said...

Joanna :

samaaaaaaa!

faridFirdaus said...

mmg xde kije..hahaha

Syamimi Razali said...

ish.. budop nie..

kijeaan sgguh..
jejalan je.. uhuhuh

misz molecule said...

tipu la jaja tak byk cakap..huhuhu

Misz Jenny said...

Farid :

heeee~

Misz Jenny said...

Syamimi :

mi! bkpe mu x agkat ak kol?

Misz Jenny said...

misz M :

eh, betul pe..hahaha

Izyan Masri said...

KOLEJ BEBUDAK PANDAI NI XD

Syarafina Sabri said...

jaja housemate ain kn ?

Misz Jenny said...

Kak Yan :

kolej je yg pndai, budak2 tak ponggg..haha

Misz Jenny said...

Fina :

a'ah..blik sbelah2 jeee