Tuesday, June 21, 2011

3minggu dah bertapa kat sini....


Sudahlah kamu!


Asyik-asyik bercerita sakan pasal si power ranger merah tu, huhuhuhu...


Yela-yela, hari ni nak story pasal benda lain plak lah.... Fine.. =)
Pejam celik, pejam celik....dah 3 minggu jaja ada kat kolej ni... Wah hebatlah kau!! Tapi kannn, dalam masa 3 minggu tu dah banyak kali balik. Kes rindu tahap kritikal dekat si baby comel Abdurrahman!! Tengokkk, bila sebut je nama dia rasa rindu balik dah, waaaaaaaaa!




Kehidupan kat sini boleh tahan bagus jugaklah, tapi tiap-tiap hari duit belanja makan mesti sampai 10hinggit, haruuuuuu betol! Taraf hidup kat sini tinggi sangat ke? Hishhh.. Kalau hari-hari macam ni, pokai laa gua. Duit elaun belum masuk lagi..hmmmm...COBAANNNNN...



Oh ya, minggu lepas kitorang ada lecturer Rusia yang baru. Comel pulak tu.

Opocot! gambar curikk...hahaha....





Disebabkan dia ni lawa, student lelaki selalu je tanya soalan dekat dia. Padahal sebelum ni tak pernah pun nak tanya. Meja dia ni selalu penuh dengan student kalau time rehat.. Yang lelaki la biasanya menggatai...hahahaha





Haritu jaja nak ambik gambar dengan anak dia, cute sangat..tapi anak dia taknak.. Semenjak dari haritu, jiwa jadi kacau... kena reject youuu....Sampai hati dia kannnnnn...........takmo kawan... :D


p/s : peningnya kepala belajar math hari ni...... (@_@)



notaharini: Please mind your own business oke! =)






Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

8 comments:

faridFirdaus said...

comel gak lecturer tu...hehehe..


banyaknye blanje,,msti mkn bnyak nie,...=)

angkasa said...

eh jaaa hg amik course apa tah?medic eh?gudluck!

Fakrul Airul said...

macam tau jer nak mengata saper yg menggatal tuh,,, hahahah

Misz Jenny said...

Farid :

bukan comel gak..

tapi comelnyaaaa....haha

Misz Jenny said...

angkasa :

lorh, hang tak tau ehhh..

medic la...

tenkiu!

Misz Jenny said...

Fakrul:

wah, tepat terkena pd batang hidung tuan diaaaaa....


padan muka hanggg

baim comel sangat said...

bestnyeee duk sane!! nk gi jgkkk... ;D

Misz Jenny said...

baim :

haa! datanglah! bwk kfc skali.

yumyum