Monday, June 20, 2011

As Salam, Mr. PRM ada tak??

Assalamualaikum….
yuhuuu…. i wanna share this video to my Mr. PRM….tapi.... line internet kat sini memang lembab giler..
takleh nak upload, so sorryyyy.... :)
next time la Si MERAH cili api...heeee~


YOU! HAPPY BIRTHDAY!!!
*happy birthday to you......


kenapa cara dia senyum macam aku je? kan kan kan? 




Entri ni dibuat ketika aku sedang berehat-rehat daripada terus membelek buku biology, arghhh!! agak banyak jugak yang belum study, esok pulak ada exam Bio. I hate Exam! Tapi kalau exam takde, lagila aku ni ‘berat’ je nak sentuh buku. Dugaan oh dugaan. Adakah aku ni dilahirkan sebagai pemalas yang tegar? Oh tidakkkk! (=_=)





terpaksa MERAJINKAN DIRI..
erkk?? minyak YUYI tu aku tak tau yang sape punye, hihihi





Tadi, aku telah berjaya menepis godaan setan yang beriya-beriya mengajak aku tido setelah 2 kali tertido. Eh, tu dikira berjaya ke? Bedebah kau setan!!! *asal dah jadi macam ayat sastera plak nih? =)






Papepun, kepada tuan empunya badan yang akan menyambut birthdaynyer tuuu, jangan lupa la orang sini.


PERHATIAN!!!



Saya nak kek!Sila poskan ke kolej saya.. Boleh tak? Hihihihi…


SEPATAH DUA TIGA dari saya :

-lepas ni, study leklok..eh bukan lepas ni, tapi sekarang!!!
-jangan makan megi banyak sangat, saya tau, awak memang pemasak megi terhebat kan? hahaha
-solat berjemaah jangan lupa
Awak ada saya, saya ada awak…………………………………

*0makkkk, tetibe aku rasa geli dengan entri sendiri, apakah????


p/s : kenapa la line celcom gila ari nih, kacau daun pisang betullah, tembak karang.....haduihhh


notaharini: saya mmg tak sempat nk blogwalking kat blog sesape yg follow saya ni.. busy sikit kot.. maaf kupinta darimu, cewahhhh....nanti2 la pergi jenjalan.. :D



notalagi: kakakku! GUDLARK EXAM! Buat yang terbaik punyer! yeahh

4 comments:

debudebukehidupan said...

aah.. geli jugak sket2.. kan?? :P
good luck darlim!! XD

faridFirdaus said...

smatnye baby tu..mate bulatt..hak3

Misz Jenny said...

debudebukehidupan :

geli la jgk sposen, hahaha..

tenkiu!

Misz Jenny said...

farid :

smat? bby tu girl ke boy???