Thursday, January 27, 2011

Smoking isn't COOL

arini jaja sangat bengang kat sorang makhluk tuhan yang mengatakan bahawa sm0king is the symbol of gentleman......da hilang akal ke pe..
memang sah2 merokok tu membunuh, yang jadik macam orang buduh duk sokong sm0king tu gentleman ape pasal....

e'eleh...gentleman laa sangat.. TUIHHH (adakah bunyik itu kejam?), leh jalan la bro..prasan bagus..
a'ah, bagus laa...bleh bunuh family, kawan2, orang tersayang...kan??



pape hal pom, smokers tetap orang yg agak stupid di pandangan jaja...NO DOUBT...
ingat bagus sangat ke memudaratkan diri sendiri...len r kalu niat nak mati awal kan..
tapi ajal maut terserah kepada ALLAH, hanya Dia yang Maha Berkuasa...
tugas kite kat dunia ni, jaga la diri leklok...jauhi la benda2 x berpekdah ni kawan2 weiii...

JAJA SAYANG AWAK, TAPI DAH KALU AWAK SMOKING, AWAK SAYANG JAJA KE???
ASAP AWAK TU, TANDA SAYANG KE??


pleaseeeee sangat2........try to avoid smoking, it harms yourself and the others...
i know u can do it!!!

eh jap2...aku ni bagi semangat kat sape suh x smoking ni? haha...
macam la aku ni rapat sangat dengan smokers tuh..
sembang la k0 jaja wehh...muahaha...


caro ehh...sape2 je laa yang bace, tlun laa kawan korunk tu kembali ke jalan yang benar yerr..


salam seribu kali sayang....

1 comment:

faridFirdaus said...

oraittt..insha Allah..:)