Tuesday, January 18, 2011

Rindu!!

cayang dye!!!



kakak.....rindular.....
bila la yer kak farah nak balik ke tanah air..wawawa....

tapi bez gak ehh bler kita duk kat negara orang asing...leh tengok macam-macam (yg bpekdah r)
memandangkan U kakak jaja tu dekat dengan SUNGAI NIL, so agak jelez laa jugak..
i still remember, kat tempat tu la Fahri dengan Maria is having heart-to-heart talk(ayat-ayat cinta)...
so sweettttt.....manisnya....

jaja pom nak jugak blaja jaoh-jaoh...tapi still cannot...
xsanggup nak tinggal family, kalu kakak jaja tu laen r...orangya TABAH gilak...
kan kakakku? hehehe......duk elok-elok kat sana...

KAMI SAYANG ANDA.......jaoh di mata...dekat di hati...

jaja da xsabar nak tunggu bulan 6, yeah0o!
nak kawen!!!!!

ehhh..tersasul lak...bukan........bukan.....bukan.....

nak pegi airp0rt.....nak jemput DIA....DIA KESAYANGANKU SELALU....

MUMTAZ!
caiyok! ganbatte kudasai!

3 comments:

Cahaya Keharumanku.. said...

kak farhana kakak yg baek.:)

Misz Jenny said...

jaja adik yang sopan..hi3

~farhana~ said...

wait for me yep! :)))