Friday, July 22, 2011

Oh, what a relief :B

Assalamualaikum semua!!




Yeay!!! Minggu ni adalah minggu yang sangat membahagiakan kerana jaja dapat bersama-sama dengan family selama seminggu… Oh, what a relief! :) Dapat tengok abdurrahman tiap-tiap hari pulak tu.. Seriouly, I heart you Baby! Korang jangan salah faham pulak noh, abdurrahman tu nama adik cheq, bukan pakwe, suami ataupun yang sewaktu dengannya..

he…he…he…




Dah-dah, merewang daripada topik sebenar pulak. Haa! Sepanjang seminggu kami sefamily bercuti ni, takkanla nak duduk terperap je kat rumah kan? *wpun mmg dh biasa buat
So, kitorang pun tour la satu malaysia…alaaa, macam CUTI-CUTI MALAYSIA tu.. hihihi.. tapi tak lah tour seluruh malaysia nih. Kitorang pergi Kuala Lumpur dengan Kedah jerrr.. Sikit je pongggg, tu pun nak heboh, lalalala….
Nak dijadikan cerita la, kitorang kan ada baby kecik…so, bila ramai kenalan mamabah yang TERtembung  tu, diorang pun tanya kat mamabah




“Eh, comel CUCU. Berapa bulan nih”






anyonyonyo..cucu nenekkkk..




Erk……. FYI, takde satu pun lagi adik-beradikku yang dah kawen. So, agak mustahillah kalau tetibe je dapat cucu kan… Ye dak? Eh bukan ‘agak’, tapi ‘memang’ mustahil!!!
I dont believeeee it!
ABDURRAHMAN tu adik saya!!! bukan anak sedara, cucu or whatsoever ok? Rolling on the floor laughing



Best la nama dia.....jom sebut ramai-ramai


AB......DUR.........RAH......MAN........... ABDURRAHMAN!!!.. *hachummmm




*Jaja pun tak faham kenapa loghat utagha macam banyak sgt je dalam entri kali ni, mentang-mentanglah hang balik kedah kan jaja.. hahaha

10 comments:

debudebukehidupan said...

no komen :P

angkasa said...

hg balik kedah xcontact aku noh jaja.siapp ang!

Misz Jenny said...

debu-debu:

erkkk...oke

Misz Jenny said...

angkasa:

ampunnnn!
ak contact hanna amira je.. no hang takdak.. kedekut sangat nak bg..

hahaha

faridFirdaus said...

comel baby..cm sy..hihihi

Misz Jenny said...

Farid:

sila jangan perasan oke...

hahaha

Syamimi Razali said...

rahman ! tetibe rase cam sepuloh adik nie. huh.

Misz Jenny said...

Mimi:

sepuloh adik? weh, over r kau nih..
he..he..he..

Nurul Diyana said...

mak aihhhhhh comelnyeeeeeee abdurrahman! muah siket meh. mmmmmmmmmmmmuaahhhhhh! :)

Misz Jenny said...

Yana:

haih..tgok kakak laa...

muehehehe