Thursday, August 25, 2011

Kerat tangan nak???


Assalamualaikum dan Salam Bulan Puasa....erkk?


Dan sebenarnya terlalu banyak benda yang jaja nak cerita......tapi disebabkan jaja taknak la mata korang juling sempena nak raya ni, so I WILL UPDATE secara istiqamah ye kawan-kawan...hihihihi

Korang tau tak, handset jaja kena curik woooo! Geram giler!!! Akan ku kerat-kerat si tangan panjang itu.. Tak baik la ambik barang orang pastu tak bagi balik.. Huh! Habis semua phone contacts dalam tu dikebas sekali... 
Entahlah labuuuuuu... 
*speechless..

kesayanganku di curi.......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tapi............





jangan risau, tempatmu sudah diganti dengan yang baru! hikhikhik.....



Dengan ini, jaja mengucapkan SELAMAT DATANG kepada SE XPERIA..
:oD







p/s: touchscreen bukan best sangat pun, lalalalalala
notaharini: Kawan bukan seseorang untuk dipermainkan...peaceeeeeeeee...



Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

10 comments:

sukasuki said...

wow! Xperia. bulan2 puasa pon nk mencuri.

Selamat hari raya cik jaja!

ArulchelseA said...

waa bnyk duit bleh la..kejap je dah ganti..kih kih kih

faridFirdaus said...

oooooooooooo....

Ly_Tulip said...

PErgh! Experia~

Misz Jenny said...

sukasuki:

hasil menabung sejak dr dlm perut tuu..hahaha

Selamat HAri Raye!

Misz Jenny said...

Arulchelsea:

tidaktidaktidak...
=p

Misz Jenny said...

o byk sgt ni ape kes???

Misz Jenny said...

Ly_Tulip:

hehehe..samat hari rayeee!

ms_v!olet^4 said...

wow..beznye...xperia tu...
nk tgok baby kat gambar tuuu!

Misz Jenny said...

violet: hihihihihihi...

gmbr bby tu limited version, leh tjuk sket2 je.. :p