Thursday, July 7, 2011

Nak tengok SEKALI LAGI sekali lagiii!! :D

Assalamualaikum.... he..he..he....
Entri ni ditulis dalam keadaan mood happy yang membuak-buak kerana.....jaja telah berjaya menghayati cerita SEKALI LAGI di pawagam!!! Best siot!! Alaa, bukan selalu pun pi terjah pawagam ni, harapkan kelmarin je kami takde kelas, so apa lagi, cepat-cepat pergi sewa kereta sebab nak pergi cinema sangatsangat..kuikuikui



 
 
sekali lagi 60361_147512471957702_100000968514229_224297_6857615_n
secocok! bagai pinang dibelah-belah.. kalaulah diorang ni betulbetul berkasih sayang, mesti syokkkk kan?
 

Tapi kannnn......cerita ni memang sedap pongggggg....
 
 
Sape-sape yang nak pergi tengok tu, jangan lupa....tisu amat penting tau! Kalau nak bawak sekotak pun boleh, memang berbaloi! (^_^) . SEKALI LAGI ni memang cerita yang menyayat hati la, bagaikan korang tengah duduk at oberci, lepastu takde duit nak balik raya, tetiba terdengar pulak takbir raya berkumandang, lagu raya pun berbunyi, teringat kampung halaman..huwaaaaaa.....sedihkan? Eh....contoh ni macam ada kaitan je dengan si penulis nanti. :p


 
Majoriti manusia yang layan cerita ni, semuanya tundukkan kepala masa keluar dari panggung.
*termasuklah aku dan rakan-rakan seperjuangan yang lain... 
Ceh, nak cover nangis letewww....hihihi


 
Mula-mula masa tengok movie ni, jaja macam was-was jugak.. Haih, orang lain ramai kata cerita ni best. Asal macam takde pape jeee.... Namun, beberapa minit selepas itu..

jeng..jeng...jeng....

 
Huwarghhh!Takde pape kepala hotak hang!!!! Memang macam-macam adaaaa..... (iklan astro jap)



Antara beberapa pengajaran yang dapat jaja simpulkan daripada cerita ni ialah:

  1. Jangan duk menggatal lagi masa sekolah menengah, belajar dulu
  2. Kahwin awal ni bukan suatu perkara mudah semudah belajar ABC (belajar ABC pun susah pe..)
  3. Penting untuk mendapat restu mak ayah dalam melakukan sesuatu perkara
  4. Kita perlu tabah untuk harungi cabaran/ujian hidup kerana sememangnya hidup ini tidak seindah seperti yang disangka
  5. *NAK SHAHEIZY SAM!!!! Ehhh....

shaheizy-sam-sekali-lagi-poster-gambar-wallpaper
SS!! Saya dah jatuh hati dengan awak nii Smile with tongue out


Yang penting, SHAHEIZY SAM dan LISA SURIHANI, memang PERFECT COUPLE lah!
I like!!!!Open-mouthed smile


p/s : asal laa internet ni lembap..hish

7 comments:

faridFirdaus said...

pegi x ajak..huh..baru ingt nk blanje popcorn...

tgok Transformers ag best!!! =.=

faridFirdaus said...

x cukup plak ase..nk komen ag skali...hekhekhek..

waaa comelnye LISA SURIHANI...=p

HonEyBuNNy said...

ala...

xde sapa nak ajak tgk..nti tgk cd je la...hehe

lau free + rajin ,jom la join 2st giveaway ila & sifu..hehe..

angkasa said...

jenny mcm tau2 ja aku nak pi tgk sat lagi!!!!!!

Misz Jenny said...

Farid :
tak gtau awal2..rugi taleh mkn popcorn, huhuhuhu


Farid:

haish, nk jgk dia skali lagi..
LISA!! mmg comel! :P

Misz Jenny said...

Honeybunny :

hikhikhik..tp tgk lam cd pon best, cuma kalau msuk cinema, effect dia lebih cket.. :D

Misz Jenny said...

angkasa :

TISU jgn lupaaa weh..
hahaha