Friday, July 1, 2011

Mama! I love you! Happy Birthday!


Assalamualaikum!

haaaaaa.....hari ni adalah hari yang sangat-sangat-sangat special.. nak tau kenapa??
Yeah, today is my mom's birthday....




Sebenarnya jaja tak perasaan pun hari ni 1 July, bertuah punya anak..hishhh... Sampai laa pagi tadi, jaja duk borak-borak dengan mama. Tetibe ada mesej masuk kat handset mama jaja.. And then, tanya la.. mesej dari sape tu? konon nak jadi spy la kot. hahaha...


mama kata.....




" 0o....takdelah, ni mesej dari kawan mama. Dia ucap selamat hari jadi je.... :) "



Gulppppppp.......dah gelabah dah masa ni, tapi buat-buat cool.. (=_=) Tak patut betul tak ingat tarikh hari ni kan..Hmmm


Last-last, jaja pun wishla ucapan keramat tu ....i'm the third person yawww!
*ucapan keramat dirahsiakan, heee~







1st-adik
2nd-kawan mama
3rd-akuuu
4th-kakak

nama abah mana??????? aiyakkk....abah yang ke brape ni? suspended betullah.






Lepas tu, kami pergi terjah Big Apple. Dengan semangat yang berkobar-kobar suruh mama belikan yang perisa coklat. Nak coklat jugak! *tak maluuu, macam budakbudak
Tapi, lepas tengok yang mama punya, ada bebiji kekacang tu, rasa terliur la pulak. Ma ada tanya, nak ke yang kacang ni? Jaja pun angguk dengan berbekalkan muka kasihan yang teramat sangat....he..he..he...


Namun......selepas difikir-fikir balik, jaja pun bagitau...




"Hmmm... takpelah, disebabkan harini besday mama, mama makanlah yang 'kacang' ni. Nahhhh..."




:D

Koranggggggg, terharu tak?

Hujung minggu ni sangat best sebab boleh balik kampung! Yippiiii



agak-agak....dah banyak kali sangat ke aku balik? 




Wishing you a day,As sunny as your smile,As warm as your heart, A day as wonderful, as you are....


p/s : I love you more than you do ma...but i just can't express it by words, im sorry..  :p


* alaaa, anak mama ni kan pemalu...hihihihi




Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

6 comments:

faridFirdaus said...

pemalu ke?? keh3..

btw,,happy befday to ur mama!!

angkasa said...

alaaaa org tu syokla boleh balik rumah.aku ni dah mcm anak perantauan dah.dah 3 minggu tak bali,.padahal 1 negeri aje sobs!happy birthday to ur mom!

Misz Jenny said...

Farid :

agak pemalu la kotttt...hahaha


thanks :)

Misz Jenny said...

angkasa :

aku satu negeri gak nihh...hihihi..

tp xlama lg mmg jadi ank perantauan r..

sobsobsob

~farhana~ said...

huh!! farah lame duk tgu nk wish..hrap ltih je x tepon..hehe

Misz Jenny said...

hehehe..tp betul...

lupa tarikh aritu..bday mama jnh igt..

:p