Monday, February 28, 2011

Terasa ada KIMIA between us....



Alright....today i gonna talk about friendship..0mputeh sering berkate, 'friendship never ends'..... Adakah itu btol?
 i wonder..... tapi kan, bagi jaja laa kan, sekuat mane pom persahabatan tu kalu x disertai dengan KEJUJURAN, sumenye meaningless.....seriously.... Adat bersahabat mesti ade jugak turun dan naiknya.. so. depends on us how to handle it..whether we want to handle it with care or....(faham2 sendiri laa eh)..
Jaja berbicara tentang friendship ni bukan pe, jaja rase pelik sangat2.. kalu la ade sorang kawan kite yang dah ceritakan rahsia dye yang terbesar, tapi still xpercayakan kite..tu ape maknenyer eh? Yelaaa... besenyer kite akan cite SECRET kite kepada orang yang sangat2 dipercayai, macam kat true friend kaa..

Kalu dye x trust kite sepenuh hati, baek xyah story an...lagipom, jaja kadang2 rase tercabar jugak bile kena uji camnih....nak marah? nak majok?...hmmm...xde maknenyer...awak tetap kawan saye!! so, benda2 tu sume xperlu...
jaja paling anti dengan ayat nih.. 'kalu awak tak.........saya xnak kawan dengan awak. fullstop..bye'
Ya Allah, skali bace rase nak termenangis pom ade...sebak dada ni taw x....
please larrr....jangan laa ulang lagi ayat2 camnih..tu pon if u don't wanna me to cry laa...if not is ok...
Mungkin bagi dye, persahabatan ni xpenting mane, tapi bagi jaja, persahabatan ni penting sangat2.. btol neh, xtipu..siyezzz....Baiklah, I admit kat sini yang jaja memang style leh go on je ngen sume yang sesuai la, tapi ingat, jaja xkan dengan sewenang2nye menjadikan seseorang tu sahabat baik....
Kalu anda rase anda sahabat baik jaja, maknenyer anda begitu bermakna dalam hidupnya..
btol2 bermakna..

Pe yang penting, you have to learn how to trust me.....that is the most important part..
Thanks c0z sudi berkawan dengan jaja....
:)

"a memory lasts forever,
never does it dies,
true friends stay together,
and never say goodbye."

p/s: sy xpernah menyesal berkawan dengan awak.....harap awak masih sudi berkawan dengan sy

update : yes!! she trust me!! :p

4 comments:

faridFirdaus said...

sabo k..i know u strong..papepon,jgn nangis..:)

Nasuha Salleh said...

goooood =p
nmpknye dia prcaya ^_^

fatihahafiza said...

hidup mmg macam tu

Misz Jenny said...

farid : Insya Allah.. i will
Nasuha : Yes! Great...
Fatihahafiza : hmm.. :)