Thursday, June 21, 2012

Dia dah 20.


 Assalamualaikum..

What's up guys? Wish all of you have a nice and great day! :D

Today..i'm gonna make a special entry for a person that celebrate his 20th birthday today.
21 June 2012.

Ok, kepada budak tua, buncit, gemuk dan chubby, ni entri special edition tau. =_='...
Ops, terlebih mengutuk pulak..wakakaka..eh KAKA? Oh..musim Euro Cup. So entri pun kena ada tempias bola jugak sikit-sikit. :P

Memandangkan awak dah tua, jadi behave like a matured person ok? Tua tu bermakna? bermakna? Umur dah bertambah kan. daripada 10+++ kepada 20+++.. Dan, dengan bertambahnya umur itu, maka harapnya seiring jugalah pertambahan ibadah kepada-Nya.

Tahniah jugak sebab berjaya memperoleh keputusan exam yang sangat-sangat diharapkan!!! Itulah hadiah birthday yang terbaik! Tapi jangan lupa, ucap terima kasih dekat mama dengan abah. Mesti diorang doakan awak siang malam kan. Awak kan anak baik. *bodek kejap. (tetibe)


Ni ada hadiah tak seberapa. Hadiah melalui kecanggihan teknologi, dunia IT. Awak apa tauuuu..
(>_<)



Hasil kerja yang kreatif ni dibuat dengan menggunakan 'papan lukis' abdurrahman secara curi-curi semasa beliau sedang lena dibuai tidur di dalam buaian sambil menikmati angin sepoi-sepoi bahasa.

Terima kasih kepada pihak penaja atas penggunaan 'papan lukis' ini secara paksa rela. hihihihihi.



 Ohhhhh..sebelum mengakhiri ucapan yang penuh bermakna ini.. Nak buat announcement sikit.

ALHAMDULILLAH, JAJA DAH SAMPAI! Kembali ke tanah air :)

Thanks kepada semua yang doakan agar perjalanan ini selamat. (^_^)


Last picture!!!! KLIK!



OMG! *jumpa lagi :P

Salam SERIBU kali sayang ~ JAJA
           

5 comments:

hanabunga said...

Yeayy welcome back jenny! :)

D-SIM said...

summer break ?

Misz Jenny said...

@hana : thankyou thankyou

@D-sim: yup!! akhirnya :)

Syamimi Razali said...

selamat both of youuu :)


and Happy Birthday !

:)

Misz Jenny said...

@mimi

thanks mi :P